Νίκος Κοκλώνης | Δημοσίευσε τα μηνύματα που του έστειλε η Τέτα Καμπουρέλη ζητώντας 50.000 ευρώ

Ο λόγος που ζητά το εν λόγω ποσό από τον επιχειρηματία (pic).

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Μια αποκάλυψη έγινε το πρωί της Πέμπτης 1 Απριλίου στον αέρα της εκπομπής "Ευτυχείτε". Ειδικότερα, στο ρεπορτάζ που παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να ζητά από τον Νίκο Κοκλώνη, εκδότη του περιοδικού ΟΚ!, να καταθέσει στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου να μην δημοσιευτεί μία φωτογραφία της στο περιοδικό που κυκλοφορεί το προσεχές Σάββατο, 3 Απριλίου.

Η πρώτη αντίδραση της Τέτας Καμπουρέλη για τη σύλληψη του συζύγου της για το ριφιφί | "Δεν ισχύει τίποτα, ήταν παγίδα"

Στην εκπομπή μάλιστα προβλήθηκε και η μεταξύ τους συνομιλία, με τα μηνύματα που φαίνεται πως έστειλε η Τέτα Καμπουρέλη στον Νίκο Κοκλώνη, ζητώντας του το ποσό αυτό.

Η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!, Σόνια Καζόνι, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή του Open, ανέφερε σχετικά: "Στο τεύχος του Σαββάτου έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική μας ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, σχετικά με το θέμα του ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε ήδη διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη ρωτώντας αν θέλει να κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει η ίδια δηλώσεις.

Οι φωτογραφίες που υπάρχουν από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από τις επτά το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι".

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα