Follow us

Εκτός αέρα Μουτσινάς και Μαλέσκου, o πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη απαντά για πρώτη φορά και όλα τα νέα

Η "άγνωστη" αδελφή της Άννας Βίσση, ο Ηλίας Βρεττός για το σοβαρό τροχαίο και η Ελεονώρα Μελέτη σε σπάνια φωτογραφία με την κόρη της.

Yupi collage

Εκτός αέρα Μουτσινάς και Μαλέσκου και την Παρασκευή

Εκτός αέρα Μουτσινάς και Μαλέσκου, o πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη απαντά για πρώτη φορά και όλα τα νέα

Εκτός ΣΚΑΪ θα βρεθούν και την Παρασκευή οι εκπομπές "Love it" και "Καλό Μεσημεράκι".

Οι εκπομπές της Ιωάννας Μαλέσκου και του Νίκου Μουτσινά "βγαίνουν" από τα στούντιο Άλφα των Μελισσίων και για προληπτικούς λόγους μετά το κρούσμα κορονοϊού σε ένα μέλος της ομάδας πίσω από τις κάμερες θα μείνουν εκτός δουλειάς για δεύτερη μέρα.

Την είδηση αρχικά έκανε γνωστή η Ιωάννα Μαλέσκου, το πρωί της Πέμπτης, και μετέπειτα επιβεβαίωσε την προσωρινή διακοπή και ο Νίκος Μουτσινάς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ηλίας Βρεττός μιλά για όσα άλλαξαν στη ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο

Ηλίας Βρεττός

Στο The 2Night Show της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Βρεττός και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα αλλά και όλες τις ισορροπίες που ανατράπηκαν στη ζωή του και στις σχέσεις του με τους ανθρώπους γύρω του μετά από αυτό.

Αντιμετωπίζοντας το πρώτο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του σε ηλικία μόλις 13 ετών, καθώς παραλίγο να χάσει το νεφρό του, και τρία χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις τομές που έχει σε όλο του το σώμα ή αλλιώς τα "παράσημά" του, όπως τα χαρακτήρισε, αλλά και την απόφαση που πήρε να τα "στολίσει" καλύπτοντάς τα με τατουάζ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη απαντά για πρώτη φορά

Ανθή Σαλαγκούδη

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ στο Tik Talk βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η πρώην παίκτρια του survivor μίλησε για το παιχνίδι επιβίωσης, τις κόντρες που προέκυψαν όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για το διαδικτυακό bullying που αντιμετώπισε η ιδία και η οικογένεια της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η "άγνωστη" αδελφή της Άννας Βίσση

Άννα Βίσση

Μια φωτογραφία από τα παλιά ανέβασε η αγαπημένη τραγουδίστρια στο λογαριασμό της στο instagram. Η Αννά Βίσση με σαρκαστική διάθεση συστήνει στους χιλιάδες followers της την... τσιγγάνα αδελφή της.

Στη φωτογραφία, φυσικά, είναι η ίδια πριν από 35 ολόκληρα χρόνια και με ένα εντελώς διαφορετικό hair look. Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes ενώ η ίδια έγραψε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη σε σπάνια φωτογραφία με την κόρη της

Ελεονώρα Μελέτη

Καλό Μήνα ευχήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη ανεβάζοντας ένα τρυφερό ποστ στο instagram με την κορούλα της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που ο Απρίλιος είναι ο αγαπημένος της μήνας και αυτός δεν είναι άλλος απτό ότι στις 13 Απριλίου έφερε στον κόσμο την κορούλα της Αλεξάνδρα, που φέτος γίνεται τριών ετών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Πένυ Αγοραστού σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον χαμό του αδερφού της

Την Πένυ Αγοραστού υποδέχθηκε στο The 2Night Show της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η συζήτηση περιστράφηκε γρήγορα γύρω από την καταγωγή της και τα παιδικά της χρόνια, με την ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν έχει άλλα αδέρφια να φέρνει στο φως τη συγκινητική ιστορία γύρω από τον χαμό του αδερφού της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ