Follow us

Κωνσταντίνος Καζάκος | Τα δημόσια φιλιά με την 23χρονη σύντροφό του

Full in love ο 51χρονος μετά το διαζύγιο.

Κωνσταντίνος Καζάκος NDP

Πιο ερωτευμένος από ποτέ είναι ο Κωνσταντίνος Καζάκος το τελευταίο διάστημα, έχοντας βρει τον άνθρωπό του στο πρόσωπο της 23χρονης χορεύτριας, Βασιλικής Μακρή. Ο 51χρονος ηθοποιός, που πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι έχει χωρίσει από τη δεύτερη- επί 11 χρόνια- σύζυγό του και fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου, εντοπίστηκε πρόσφατα από τους paparazzi με τη νέα του σύντροφο.

Νίκος Κοκλώνης | Έκανε μήνυση στην Τέτα Καμπουρέλη για εκβιασμό

Το ζευγάρι έκανε τη δική του μετακίνηση "6" και πήγε για ποδήλατο στο Ζάππειο, με τον έρωτά τους να μην κρύβεται. Οι δυο τους αντάλλαξαν και μερικά φιλιά, τα οποία φυσικά απαθανάτισαν οι φωτογράφοι.

Κωνσταντίνος Καζάκος | Τα δημόσια φιλιά με την 23χρονη σύντροφό του
Κωνσταντίνος Καζάκος
Κωνσταντίνος Καζάκος

Να σου θυμίσουμε ότι σε μια σπάνια συνέντευξή του στο "Πάμε Δανάη", ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε δηλώσει για την αγαπημένη του: "Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα, μπορεί όχι ταυτόχρονα αλλά σαφώς είμαστε. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό, η ζωή τα φέρνει αλλιώς τα πράγματα. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα το οποίο το αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι καταχαρούμενος".

Φωτογραφίες: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ