Follow us

Νικολέττα Ράλλη | Τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης και η γυμναστική που ακολουθεί

Δες πώς είναι το σώμα της 9 μήνες μετά τη γέννα.

Νικολέττα Ράλλη NDP

Μια περήφανη μαμά είναι εδώ και εννέα περίπου μήνες η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Σοφία, τον Ιούνιο του 2020. Έκτοτε, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Μιχάλης Ανδρούτσος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η 38χρονη απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση έχοντας περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στη μικρή της πριγκίπισσα.

Νικολέττα Ράλλη | "Ένιωσα άβολα, άλλαξα ρούχα και έφυγα τρέχοντας"

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, η νέα μαμά μίλησε και για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας ότι ήταν συνολικά 30. Η Νικολέττα Ράλλη μάλιστα τόνισε πως ακολουθεί ισορροπημένη διατροφή προκειμένου να ανακτήσει τη σιλουέτα της, σε συνδυασμό με άσκηση, χωρίς φυσικά να της έχει γίνει εμμονή. Άλλωστε έχει αναφερθεί πολλές φορές και μέσα από τα social media της στο θέμα αυτό, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ cool και δεν καταφεύγει σε υπερβολές και στερήσεις.

Έτσι, πριν από μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να γυμνάζεται με την personal trainer της στο Ζάππειο και όπως μπορείς να δεις στα ακόλουθα στιγμιότυπα, διαθέτει ένα πολύ καλλίγραμμο σώμα:

Νικολέττα Ράλλη | Τα 30 κιλά της εγκυμοσύνης και η γυμναστική που ακολουθεί
Νικολέττα Ράλλη
Νικολέττα Ράλλη
Νικολέττα Ράλλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ