Follow us

George Clooney | Τι απάντησε στις φήμες ότι ο γάμος του περνάει κρίση

Αλλά και στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι σκέφτεται να ακολουθήσει καριέρα στην πολιτική.

George Clooney - Amal Clooney Splash News/Ideal Image

Ο George Clooney και η Amal φαίνεται ότι διανύουν την καλύτερη περίοδο της οικογενειακής τους ζωής, αντίθετα με τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν αποξενωθεί. Ο ηθοποιός έδωσε τέλος στις φήμες μιλώντας στην εκπομπή Today για τα 6 χρόνια γάμου του με την γοητευτική δικηγόρο, αλλά και τα παιδιά τους.

Πριν ένα χρόνο περίπου, τα αμερικάνικα tabloids ξεκίνησαν φήμες περί χωρισμού του George Clooney και της συζύγου του Amal. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε αποξενωθεί καθώς το πολυάσχολο πρόγραμμά τους δεν τους επέτρεπε να περνούν πολλές ώρες μαζί. Μάλιστα, κάποιοι έλεγαν ότι ο George ήθελε κι άλλο παιδί ενώ η Amal δεν το συζητούσε καν. Οι φήμες αυτές κούμπωναν και με έναν ισχυρισμό που ακούγεται εδώ και χρόνια για τον Clooney, ότι θέλει, δηλαδή, να ασχοληθεί με την πολιτική. Κάποια πρωτοσέλιδα, μάλιστα, ήθελαν τον ηθοποιό να δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του προκειμένου να κυνηγήσει- με το προφίλ του σωστού οικογενειάρχη- μια καριέρα στην πολιτική.

Ο Clooney όχι μόνο δεν έκανε κάποια κίνηση για να κατέβει στις εκλογές ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια, όπως γραφόταν, αλλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές με την Amal και τα παιδιά. Όπως είπε στη συνέντευξή του στην εκπομπή Today, μάλιστα, κάνει πολλές φάρσες στη σύζυγό του μαζί με τα παιδιά του: "η δουλειά μου βασικά είναι να τα μαθαίνω να κάνουν άσχημα πράγματα. Διασκεδάζω πάρα πολύ να μαθαίνω στα παιδιά να κάνουν πράγματα που σοκάρουν τη μαμά τους”!

Ο Clooney βρήκε στην Amal, όπως είπε, έναν σύντροφο ζωής: "Πολλοί άνθρωποι έχουν ως σκοπό να κάνουν παιδιά, εμένα δεν ήταν. Δεν σκεφτόμουν ότι η ζωή μου δεν θα ήταν γεμάτη χωρίς παιδιά. Ένιωθα ότι είχα μια γεμάτη ζωή. Τότε γνώρισα την Amal και συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου ήταν άδεια. Και μετά, αν βάλεις κι αυτά τα δύο παιδιά μέσα στην εικόνα, συνειδητοποιείς πόσο απίστευτα άδεια ήταν”.

Το ζευγάρι είχε καλωσορίσει τα δίδυμα Alexander και Ella το 2017 κι από τότε ο George λατρεύει την πατρότητα: "μου έδωσε μια αίσθηση ότι ανήκω κάπου, ότι έχω ένα σπίτι και αγάπη άνευ όρων. Όλα τα πράγματα που εύχεσαι να αποκτήσεις από μια καλή καριέρα και ένα σκύλο. Συνειδητοποιείς ότι αυτά είναι πολλά περισσότερα από αυτό”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ