Follow us

Chiara Ferragni | Οι 10 πιο χαριτωμένες φωτογραφίες της κόρης της

Η Vittoria είναι μόλις λίγων ημερών, όμως έχει ήδη κατακλύσει το δημοφιλή λογαριασμό της μαμάς της στο Instagram με τις πιο cute εικόνες.

chiara ferragni Abaca Press

Η Chiara Ferragni είναι ξετρελαμένη με την κόρη της –και δεν το κρύβει. Η διάσημη Ιταλίδα fashion blogger που δεν διστάζει να μοιραστεί με τα 23 εκατομμύρια followers της στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή ζωή, δεν έχει πάψει να ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής Vittoria από τις 23 Μαρτίου που γεννήθηκε.

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες κλικ κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα. Εξάλλου, πώς μπορείς να μην κάνεις like σε μια εικόνα ενός νεογέννητου στην αγκαλιά της μαμάς του (ενώ φορούν ασορτί πιτζάμες) ή στην πρώτη συνάντηση ενός βρέφους με το αδερφάκι του και το σκυλάκι της οικογένειας! Παράλληλα, με την ευκαιρία να εκφράσει την περηφάνια της για την κόρη της, η δαιμόνια επιχειρηματίας έχει και την ευκαιρία να διαφημίζει τη νέα σειρά με βρεφικά ρούχα που λάνσαρε αμέσως μετά τη γέννησή της. Παρόλο που οι τιμές τους είναι μάλλον "τσιμπημένες" (υπολόγισε 44 ευρώ μόνο για το σκουφάκι και 205 ευρώ για ολόκληρο το σετ), πολλά από αυτά έχουν ήδη ξεπουλήσει, όπως και η πιτζάμα που φορούσε η ίδια η Ferragni στο μαιευτήριο με το χαρακτηριστικό "μάτι" που αποτελεί και το trademark του brand της.

Δες τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες της μικρής Vittoria στο Madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Abaca/Visual Hellas Press

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ