Follow us

Jill Biden | Η απίστευτη φάρσα που έκανε σε δημοσιογράφους

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τήρησε το έθιμο της Πρωταπριλιάς με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Jill Biden abaca/www.visualhellas.gr

Την 1η Απριλίου, η ατζέντα της Jill Biden είχε μια σημαντική υποχρέωση: έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι το Delano της Καλιφόρνια για να συμμετάσχει σε εκστρατεία ενημέρωσης των αγροτών για τον εμβολιαμό κατά της Civid-19. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ωστόσο βρήκε έναν αληθινά ευφάνταστο τρόπο για να γιορτάσει την Πρωταπριλιά κάνοντας την παραδοσιακή φάρσα.

Έτσι, φόρεσε στολή αεροσυνοδού και περούκα, έβαλε στο πέτο ένα ταμπελάκι με το όνομα Jasmine και περπάτησε στο διάδρομο του αεροπλάνου σερβίροντας παγωτό στους εκπροσώπους του Τύπου αλλά και τους άντρες της ασφάλειάς της που την ακολουθούσαν στο ταξίδι της. Κανένας από τους επιβάτες δεν υποπτεύθηκε καν ποια ήταν η αεροσυνοδός που τους εξυπηρετούσε, μέχρι τη στιγμή που στάθηκε στη μέση του διαδρόμου, έβγαλε την περούκα και αποκάλυψε την ταυτότητά της, φωνάζοντας "Πρωταπριλιά!!!".

Όπως αναφέρει το NBC News, οι δημοσιογράφοι που παραβρέθηκαν στην πτήση δήλωσαν ότι τους εξαπάτησε εντελώς, ενώ επισήμαναν ότι κι από το δικό της επιτελείο δεν βρέθηκε ούτε ένας που να την αναγνωρίσει. Αν μη τι άλλο, η Jill Biden απέδειξε ότι έχει χιούμορ!

Φωτο: abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ