Follow us

Ζέτα Δούκα | Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης της και η φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την τούρτα γενεθλίων της κόρης της.

zeta douka NDP Photo Agency

Μία πολύ ιδιαίτερη και γιορτινή ημέρα ήταν η χθεσινή για την οικογένεια της Ζέτας Δούκα, αφού η κόρη της είχε τα γενέθλια της. Η κόρη της ηθοποιού έγινε πέντε χρονών και η Ζέτα Δούκα μαζί με τον σύζυγο της, Μιχάλη Χατζηαντωνά ετοίμασαν μία εντυπωσιακή τούρτα-έκπληξη για το μικρό κορίτσι.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μάλιστα το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δημοσιεύοντας μία οικογενειακή τους φωτογραφία. Στη λεζάντα έγραψε κάποιους στίχους από το αγαπημένο τους τραγούδι και συμπλήρωσε "Γεννήθηκες υπό τον ήχο αυτού του τραγουδιού , που έπαιζε για εκατοστή φορά στο cd που είχαμε γράψει ειδικά για το μαιευτήριο.... Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι πιο ταιριαστό! Σε λατρεύουμε αγάπη μας!".

Η δημοσίευση της ηθοποιού στο Instagram

Loading...

Μία ημέρα πριν από τα γενέθλια του κοριτσιού, η Ζέτα Δούκα είχε δημοσιεύσει μία ακόμα φωτογραφία με σκοπό να ευχηθεί Χρόνια Πολλά στην κόρη της, Θάλεια, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε "Τέτοια ώρα πριν 5 χρόνια κι έχοντας πάρει ακόμη μια βδομάδα εγκυμοσύνης μετά την 40η, εκεί που κάναμε αστεία με τον Μιχάλη συγκρίνοντας τις κοιλιές μας, έσπασαν τα νερά μου! Αρον-άρον άρπαξα την τσάντα που είχα ετοιμάσει για το μαιευτήριο, κι αφού τηλεφώνησα στον Ηλία Χιντιπά τον γυναικολόγο μου, ξεκινήσαμε για το Γαία , παίρνοντας στο μεταξύ τηλέφωνα σε γονείς και φίλους να τους ειδοποιήσουμε ωστε να προλάβουν να έρθουν! Εντέλει δεν ήταν τόσο σύντομη , ούτε τόσο εύκολη η γέννα αφού το παιδί, μη αποφασισμένο να ξεμυτίσει , ουτε σωστή θέση είχε πάρει ούτε καλή διαστολή είχα. Είχα όμως υπομονή και απέραντη υποστήριξη από τους αγαπημένους μου και ιδίως τον Ηλία , που ήταν μαζί μου από την πρώτη στιγμή μέχρι να γεννήσω, μετά από 26 ώρες. Παραμονή της γέννησης της Θάλειας, θυμάμαι πάντα το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε υπομονή στη ζωή και να την αφήνουμε να μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο. Αυτό είναι μεγάλο μάθημα και θα προσπαθήσω να το διδάξω -όσο το δυνατόν-στη ατρόμητη και ανυπόμονη Κριαρίνα μου, που γεννήθηκε σαν αύριο".

Το post της Ζέτας Δούκα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ