Follow us

Κωνσταντίνος Αγγελίδης | Επέστρεψε στο σπίτι μετά το χειρουργείο – Η φωτογραφία και οι ευχές της συζύγου του

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή;

konstantinos aggelidis NDP Photo Agency

Η περιπέτεια της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη συνεχίζεται, αφού ο παρουσιαστής έκανε ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο σε συγκεκριμένο σημείο του κεφαλιού του, το οποίο είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά το τροχαίο που είχε. Ευτυχώς όμως, το χειρουργείο είχε επιτυχία και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε για ακόμα μία φορά ως νικητής στο σπίτι του.

Τα ευχάριστα νέα για το επιτυχημένο χειρουργείο ανακοίνωσε η σύζυγος του, Εβελίνα Βαρσάμη με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη δημοσίευσε μία φωτογραφία του ίδιου να κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού τους, γράφοντας "Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!!
Το αποτέλεσμα..... απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου , κρανιοπροσωπικός χειρουργός - πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!!
Συνεχίζουμε δυνατά!!!!!".

Υπενθυμίζουμε πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα τροχαίο ατύχημα τα Χριστούγεννα του 2017 και από τότε έχει ξεκινήσει μία επίπονη μάχη για την υγεία του.

Η ανάρτηση της Εβελίνας Βαρσάμη στο Facebook

Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!! Το...

Posted by Εβελίνα Βαρσάμη on Friday, April 2, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ