Follow us

Καλομοίρα | Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του γιου της και η 18μηνη θεραπεία του

Όλα όσα έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Kalomoira NDP Photo Agency

Μία πολύ προσωπική ανάρτηση έκανε πριν λίγες ώρες η Καλομοίρα Σαράντη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο γιος της Δημήτρης υποβλήθηκε σε μία θεραπεία που διήρκησε 18 μήνες, αφού είχε κάποιες αλλεργίες στους ξηρούς καρπούς, γεγονός που περιόριζε τις διατροφικές του συνήθειες.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του Καλομοίρα, το μικρό αγόρι πλέον και μετά τη θεραπεία που ακολούθησε τους τελευταίους 18 μήνες ξεπέρασε τις αλλεργίες του και πλέον μπορεί να τρώει ό,τι επιθυμεί. Η Καλομοίρα μοιράστηκε αυτή την περιπέτεια, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram με την ίδια, τον γιο της Δημήτρη και τον θεράποντα γιατρό.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε "Συγχαρητήρια στον Δημήτρη που ολοκλήρωσε την ΟΙΤ θεραπεία του για τις αλλεργίες του στα καρύδια και τα φυστίκια. Ήταν 18 ολόκληροι μήνες και είμαστε όλοι τόσο περήφανοι! Ευχαριστούμε τον γιατρό Shayegan για την καθοδήγηση, την υποστήριξη και την υπομονή του! Ως μητέρα του, δεν έχω πλέον λόγο να ανησυχώ για τα… καρύδια του!!"

Η ανάρτηση της Καλομοίρας στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ