Follow us

Δανάη Μπάρκα | Αποκάλυψε γιατί χώρισε από τον σύντροφο της μετά από 8 χρόνια

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός και ο Πάνος Αδαμόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο.

danai mparka NDP Photo Agency

Έχουν περάσει λίγες μόλις ημέρες από τότε που έγινε γνωστή η είδηση πως η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με την παρουσιάστρια να μην είχε κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Αυτό ίσχυε βέβαια μέχρι πρόσφατα, αφού η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega "Πάμε Δανάη" παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα μίλησε στη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη και στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους λόγους που χώρισε με τον σύντροφο της Πάνο Αδαμόπουλο. Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι ήταν μαζί για 8 χρόνια, ενώ είχαν κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση τους και τους τελευταίους εννέα μήνες ήταν και πάλι μαζί.

Αρχικά, η δημοσιογράφος ρώτησε τη Δανάη Μπάρκα για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πως η ίδια και ο Απόστολος Ρουβάς –μάγειρας της εκπομπής- είχαν αναπτύξει ένα φλερτ μεταξύ τους με την ίδια να απαντά πως δεν υπήρχε ποτέ κάποιο φλερτ και πως "όταν βγήκε αυτό εγώ ήμουν σε σχέση και ήταν υπερβολή όλο αυτό που έγινε". Στην ερώτηση εάν την έφεραν σε δύσκολη θέση όλα αυτά τα δημοσιεύματα απάντησε "Με έφερε, αλλά επειδή ήξερα την αλήθεια ήταν OK. Με τον Απόστολο είμαστε πολύ κοντά, τον αγαπάω, δουλεύουμε μαζί, τον σέβομαι τον θαυμάζω και τον εκτιμώ".

Στη συνέχεια, η Βένια Καραγιάννη ρώτησε τη Δανάη Μπάρκα εάν ισχύουν οι φήμες περί χωρισμού της από τον Πάνο Αδαμόπουλο με την παρουσιάστρια να απαντά "Ισχύει. Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε".

Στην ερώτηση εάν ο χωρισμός ήταν μία δύσκολη απόφαση για την ίδια, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως "Είναι δύσκολο όσο και το ρίσκο να την αφήσεις να σε φάει. Προσπαθώ να μη μεγαλοποιώ τα πράγματα. Δεν λέω ότι έχω βάσανα επειδή χώρισα. Το motto του μήνα είναι "όλα για καλό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ