Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια στο Instagram.

maria iliaki NDP Photo Agency

Η Μαρία Ηλιάκη διαθέτει έναν από τους πιο επιτυχημένους λογαριασμούς στο Instagram, στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργή και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, η οποία πλέον είναι στην Ελβετία. Η παρουσιάστρια μάλιστα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Σήμερα μάλιστα αποφάσισε να μοιραστεί με τις διαδικτυακές της φίλες στο Instagram μερικές από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Στη συνέχεια, θέλησε να κάνει χιούμορ με ένα περιστατικό που της συμβαίνει αρκετά συχνά αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της, το οποίο είναι το ροχαλητό. Η Μαρία Ηλιάκη μάλιστα δημοσίευσε και ένα βίντεο χωρίς εικόνα και μόνο με τον ήχο, το οποίο αποδεικνύει τα λεγόμενα της.

Συγκεκριμένα είπε "Κάποια μέρα να μιλήσουμε και για αυτά τα πάρα πολύ ωραία #not, που σου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Που είναι καθόλου ευχάριστα. Ζαλάδες, ανακατωσούρες. Προς το παρόν θέλω να σας αφιερώσω το επόμενο βίντεο που είναι η ζωή μου τους τελευταίους μήνες. Έχω βγάλει επίτηδες την εικόνα για να μην απομυθοποιηθώ τελείως και έχω αφήσει μόνο τον ήχο".

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης | Δες πώς είναι το σύγχρονο σπίτι που μένει το ζευγάρι στη Ζυρίχη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ