Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έκανε εξωσωματική

Η influencer είναι καλεσμένη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα".

xristina mpompa NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν την πιο ιδιαίτερη και σημαντική περίοδο της ζωής τους, αφού η σύζυγος του παρουσιαστή είναι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της – μέχρι στιγμής τουλάχιστον- η Χριστίνα Μπόμπα δεν είχε δώσει κάποια τηλεοπτική συνέντευξη. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε από το τρέιλερ της εκπομπής του Alpha "Μεσάνυχτα", η Χριστίνα Μπόμπα θα είναι καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων θα μιλήσει και για την εγκυμοσύνη της.

Όπως είδαμε στο απόσπασμα, η ίδια μιλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον Σάκη Τανιμανίδη τόσο στη σύλληψη όσο και κατά τη διάρκεια της κύησης. Αποκαλύπτει μάλιστα για πρώτη φορά πως έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως "Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: "ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο".

Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρει πως δεν ήταν εύκολος ο δρόμος για την ίδια και τον Σάκη Τανιμανίδη. Στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Χριστίνα Μπόμπα είχε γράψει " (…)Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα". Όπως φαίνεται όμως, η συνέντευξη της στην Ελεονώρα Μελέτη θα είναι άκρως αποκαλυπτική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ