Follow us

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων | Οι αναρτήσεις των celebrities για τους τετράποδους φίλους τους

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι celebrities στο Instagram.

celebrities NDP Photo Agency

Η τέταρτη ημέρα του Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση όλου του κόσμου σχετικά με τα εκατομμύρια αδέσποτα που υπολογίζεται πως ζουν στον πλανήτη μας. Φιλανθρωπικές οργανώσεις και καταφύγια ζώων προσπαθούν να περάσουν το σημαντικό μήνυμα σε όλους μας πως αξίζει να υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο ζώο και όχι να αγοράζουμε. Εξίσου σημαντικό είναι το μήνυμα της στείρωσης, ώστε να σταματήσει η ύπαρξη των αδέσποτων και όλα τα ζώα να βρούνε ένα ζεστό σπίτι.

Πολλοί celebrities μάλιστα έχουν αποφασίσει να προσφέρουν αγάπη και να ανοίξουν το σπίτι τους σε ένα ή και περισσότερα αδέσποτα ζωάκια. Σήμερα αποφάσισαν να τιμήσουν την ημέρα, δημοσιεύοντας στα προφίλ τους στο Instagram φωτογραφίες από τους τετράποδους φίλους τους, να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και να στείλουν τα δικά τους μηνύματα. Ανάμεσα του η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Και αν υπάρχει κάτι επιπλέον που αξίζει να έχουμε στο μυαλό μας –εκτός από τα παραπάνω- είναι αυτό που έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε με τα κατοικίδια του Άντι, τον Τρίκι και τη Jujubi. "Σήμερα, παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα τρία αυτά πλάσματα: τον Άντι, τον Τρίκι και τη Jujubi 🐶🐱 Ο σκοπος δεν είναι να πάρουν όλοι απο ένα αδέσποτο,αλλά να συνειδητοποιησεις ότι εχεις τόσο πολύ συσσωρευμένη αγάπη και απλα να διαλεξεις ποιο θα είναι το πλάσμα που θα την δωσεις..θελεις να είναι σκυλί; Να είναι γάτα; Παπαγαλάκι; φίδι; Ότι νομιζεις εσυ..
spoiler alert: είναι παντα δίπλα σου,σε αγαπούν χωρις κανενα περιορισμό και είναι η χαρούμενη στιγμή της ημερας σου..
Τα ζώα μας δίνουν ανιδιοτελή αγάπη. Αρκεί μόνο μια αγκαλιά και θα το καταλάβεις αμέσως".

Οι αναρτήσεις των celebrities στο Instagram:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ