Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

athina oikonomakou NDP Photo Agency

Η οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου πρόκειται σύντομα να μεγαλώσει κατά ένα μέλος, αφού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει λίγες ημέρες που σταμάτησε να εργάζεται και αναμένει τη γέννηση του παιδιού της, ενώ μέχρι πρόσφατα δεν είχε ανακοινώσει το φύλο του μωρού που περιμένει.

Αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα, αφού η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να ανακοινώσει το φύλο του μωρού της. Αρχικά δημοσίευσε μία φωτογραφία selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε "Λοιπόν αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα, αφού έφτασα αισίως στον 8ο μήνα, να σας δείξω λιγααααακι από το παιδικό δωμάτιο που πλέον είναι καθόλα έτοιμο κι έτσι να καταλάβετε αμέσως το φύλο του μωρού που έχω στην κοιλίτσα μου. Τι λέτε??".

Loading...

Μερικές ώρες αργότερα, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία που τη δείχνει στο δωμάτιο του δεύτερου παιδιού της, το οποίο όπως αποκάλυψε θα είναι κορίτσι. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, ποζάρει στο δωμάτιο της κόρης της, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα σε baby pink απόχρωση, ενώ κρατά στα χέρια της ένα μικρό φορεματάκι, που πρόκειται να φορέσει η κόρη της όταν γεννηθεί.

Για τη διακόσμηση του δωματίου, η Αθηνά Οικονομάκου έχει επιλέξει baby pink, nude αποχρώσεις και μία bohemian αισθητική με έντονο το στοιχείο του ξύλου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ