Follow us

Γιώργος Κοψιδάς | Ο χωρισμός, η κόρη του και η απογοήτευση για τον Τριαντάφυλλο

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για την άγνωστη μέχρι τώρα ζωή του και σχολίασε τον τρόπο που ο Τριαντάφυλλος συμπεριφέρεται στην κόκκινη ομάδα.

MissBloom TEAM
Γιώργος Κοψιδάς SKAI

Καλεσμένος στην εκπομπή "Dot." βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor και μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, αλλά και για την άγνωστη μέχρι τώρα ζωή του.

Αρχικά ο ηθοποιός μίλησε για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο. "Ο βασικός αντίπαλος ήταν εκείνος. Ήμουν αρκετά κοντά του στις αρχές και ήταν ο πρώτος που πήρα στην ομάδα μου. Στην πορεία υπήρξε μεταστροφή. Από την αρχή είχε το σκεπτικό ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, δεν έχει γίνει. Στην αρχή, όλοι του δώσαμε ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη. Όλοι ξέραμε την αλήθεια. Μετά τον θυμό ήρθε η απογοήτευση και η στεναχώρια. Είχα επενδύσει σε εκείνον".

"Αυτό που είπα δεν αφορούσε το κοινό, μπορεί να το διατύπωσα λάθος. Αφορούσε εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Ο κόσμος θέλει να βλέπει αυτό που εκπροσωπεί ο Τριαντάφυλλος. Πάντα δίνω ευκαιρίες σε ανθρώπους, αλλά του έδωσα πολλές και όταν ήμουν εκεί. Ήταν αμετακίνητος. Λειτουργεί με στρατηγική. Τέτοιοι άνθρωποι με ταράζουν, να είναι καλά αλλά από μακριά" σχολίασε στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η προσωπική του ζωή

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι μεγάλωσε μαζί με την πρώην σύντροφό του την κόρη της και ακόμα και σήμερα έχουν πολύ καλές σχέσεις και επικοινωνούν.

"Εγώ τη γνώρισα έγκυο. Μου είχε πει από την πρώτη μέρα πως είχε χωρίσει και θα το κρατήσει το παιδί μόνη της. Την ερωτεύτηκα και μείναμε μαζί. Περάσαμε όλη τη φάση της εγκυμοσύνης μαζί. Είδα το παιδί να γεννιέται. Το παιδί ήταν σαν παιδί μου. Το τάιζα, το έκανα μπάνιο, το μεγάλωσα για κάποιους μήνες. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα και χωρίσαμε. Αλλά το παιδί συνέχισε, ενώ είχαμε χωρίσει, να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στους γονείς μου και εγώ να πηγαίνω να το βλέπω εκεί. Σαν να ήταν δικό μου.

Η κοπέλα ήταν ξένη και ζούσε μόνη της και δούλευε. Οπότε βρήκε μια οικογένεια. Μετά από ένα χρονικό διάστημα τα ξαναβρήκαμε. Οπότε το παιδί έχει περάσει το μεγάλωμα με τους γονείς μου και τους λέει παππού και γιαγιά, ενώ δεν είναι, ούτε εγώ είμαι ο μπαμπάς του. Τώρα έχει καλές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα που είναι στο εξωτερικό αλλά συνεχίζουμε να έχουμε επικοινωνία. Τώρα είναι 20 χρονών. Μιλάμε ακόμη και με την κοπέλα και με τη μικρή. Το έχω νιώσει το πατρικό ένστικτο. Δε νιώθω ανάγκη να κάνω παιδί, ίσως επειδή εκείνη η ιστορία μου κάλυψε ένα μέρος του πατρικού ενστίκτου", ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ