Follow us

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Ο λόγος που η παραγωγή αποφάσισε να τους χωρίσει

(vid).

Μαριαλένα Ρουμελιώτη SKAI

Μία μεγάλη ανατροπή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Κυριακής 4 Απριλίου. Ειδικότερα, αφού ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο, τους ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο νέων ομάδων. Με τις ανακατατάξεις, στην κόκκινη ομάδα πλέον ανήκει ο Σάκης Κατσούλης, ο Αλέξης Παππάς, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Νικολέτα Μαυρίδη, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Καρολίνα Καλύβα. Από την άλλη, στην μπλε ανήκει ο Νίκος Μπάρτζης, ο Γιώργος Κόρομι, ο Παύλος Γαλακτερός, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο James Καφεντζής, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ελένη Χαμπέρη και η Χριστίνα Κεφαλά.

Έτσι, ο πρώην παίκτης του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού, Κώστας Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε για ακόμη μια φορά το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό", και αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο η παραγωγή του reality επιβίωσης θέλησε να χωρίσει τον Σάκη και τη Μαριαλένα σε διαφορετικές ομάδες.

"Να πω πως αυτός ο διαχωρισμός έγινε πιο πολύ γιατί το ήθελε ο σκηνοθέτης να δει ξεχωριστά τον Σάκη με την Μαριαλένα, αυτός επέμενε να γίνει αυτή η αλλαγή για να δει πως θα ανταπεξέλθουν τα παιδιά μεταξύ τους γιατί είχαν και ένα love story, έχουν ποντάρει πολύ εκεί. Επέμενε κιόλας αρκετά.

Δεν χωρίσανε τον Ηλία με τον Τριαντάφυλλο, ούτε και τον James με τον Νίκο γιατί ο κόσμος έχει παθιαστείς με αυτούς τους παίκτες σε αυτές τις ομάδες", είπε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ