Follow us

"Μου κάνεις προσωπική επίθεση" | Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη

"Η μαμά μου έβαλε κάποιους να στείλουν μηνύματα για να με στηρίξουν στο Survivor; Αυτό εννοείς;"

Ανθή Σαλαγκούδη, Φαίη Σκορδά NDP

Καλεσμένη στο "Πρωινό" βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, προκειμένου να μιλήσει για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και όσους την κατηγόρησαν ότι βοηθήθηκε από τους γονείς της προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι. Μάλιστα, όταν η συζήτηση στράφηκε και στη μητέρα της, υπήρξε μια έντονη αντιπαράθεση με τη Φαίη Σκορδά.

H Φαίη Σκορδά πήγε το vichy καρό σε άλλο επίπεδο

Αρχικά, η Ανθή Σαλαγκούδη είπε απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια: "Η μητέρα μου δεν είναι Πρόεδρος, ούτε οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε και όποτε μπορεί μέσα από την καρδιά της, αλλά σίγουρα δεν είναι οργανωμένη. Δεν κατάλαβα πως συνδέεται η μαμά μου. Η μαμά μου έβαλε κάποιους να στείλουν μηνύματα; Αυτό εννοείς;"

Η Φαίη Σκορδά απάντησε: "Τώρα δε θέλω να πω λεπτομέρειες. Ήμουν μπροστά σε ένα τηλεφώνημα που άκουγα. Να μη μπούμε σε λεπτομέρειες. Ήθελε να βοηθήσει η μαμά σου με κάποιο τρόπο."

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ανθή Σαλαγκούδη: Θέλετε να πάρουμε τη μαμά μου τηλέφωνο; Δεν είναι οργανωμένη.

Φαίη Σκορδά: Δεν είπα ότι είναι οργανωμένη. Δεν είχαν σταλεί καθόλου μηνύματα; Να ζήτησε βοήθεια από άλλες κυρίες που ήταν σε συλλόγους να σε βοηθήσουν;

Ανθή Σαλαγκούδη: Έχουν ειπωθεί διάφορα και στη δικιά σας εκπομπή. Πως υπάρχουν λίστες του πατέρα μου, παρόλο που έχει αποσυρθεί χρόνια. Επειδή είσαι πρέσβειρα του Make A Wish θα το έκανες αυτό με τα φιλανθρωπικά; Αν ήσουν στη θέση της μαμάς μου.

Φαίη Σκορδά: Αν το παιδί μου πήγαινε στο Survivor, σαν μαμά και όχι με τη λίστα ενός οργανισμού, θα το στήριζα. Αν είχα πέντε γνωστούς θα το στήριζα με κάθε τρόπο.

Ανθή Σαλαγκούδη: Δημιουργούνται εντυπώσεις.

Φαίη Σκορδά: Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, δε μίλησες για τον μπαμπά σου και το κάνεις εδώ τώρα. Και ο ίδιος ο Τριαντάφυλλος το είπε. Με κοιτάς και το κάνεις προσωπικό. Μου λες θα πάρουμε τη μαμά μου. Μου κάνεις προσωπική επίθεση.

Ανθή Σαλαγκούδη: Δε σου κάνω σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση.

Δες αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ