Follow us

Βραβεία SAG | H Olivia Colman ευχαρίστησε τους γιατρούς σαν πραγματική βασίλισσα

Η ηθοποιός πήρε το βραβείο εκ μέρους του καστ του The Crown όπου υποδυόταν την βασίλισσα Ελισάβετ.

the  crown

Το The Crown ήταν πέρυσι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix και το απέδειξε περίτρανα κερδίζοντας πολλές υποψηφιότητες και βραβεία. Στην 27η τελετή απονομής των βραβείων SAG κατάφερε να κερδίσει στην κατηγορία "ομαδικό καστ σε δραματική σειρά” και ποια πιο κατάλληλη για να το παραλάβει από την... βασίλισσα της σειράς;

Η Olivia Colman που υποδυόταν στον τέταρτο κύκλο την Ελισάβετ, δέχτηκε το βραβείο εκ μέρους του καστ και ευχαρίστησε τον Peter Morgan, δημιουργό του The Crown, "που δημιούργησε τόσο υπέροχους ρόλους και φυσικά το Netflix και το Left Bank για όσα έκανε για εμάς. Σε όλους μας άρεσε. Ας το ξανακάνουμε”.

Η Coleman σαν πραγματική βασίλισσα ευχαρίστησε και το εθνικό σύστημα υγείας της Μεγάλης Βρετανίας τιμώντας το υγειονομικό προσωπικό που στάθηκε δυνατό σε μια τόσο δύσκολη χρονιά: "Θα θέλαμε να πούμε ευχαριστώ στο υπέροχο εθνικό σύστημα υγείας για τις υπηρεσίες σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά. Είμαστε πολύ τυχεροί στην Αγγλία που σας έχουμε. Σας ευχαριστούμε πολύ”.

Το The Crown έλαβε στα φετινά βραβεία πέντε υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων και για τις ερμηνείες των Colman, Gillian Anderson, Emma Corrin και Josh O'Connor, ενώ είχε κερδίσει το βραβείο στην ίδια κατηγορία και πέρυσι.

Φωτο: IMDB/ Sophie Mutevelian - © Sophie Mutevelian

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ