Follow us

Το Πάσχα της οικογένειας Beckham

Οι φωτογραφίες που συγκέντρωσαν πάνω από ένα εκατομμύριο likes.

David and Victoria Beckham Splash News/Ideal Image

Ολόκληρη η οικογένεια Beckham συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει το Πάσχα των Καθολικών, στις 4 Απριλίου. Η Victoria Beckham ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram φωτογραφίες από τις πασχαλινές διακοπές τους. Σε μία από αυτές, η κόρη της Harper ποζάρει μαζί με τον μπαμπά της, David, φορώντας στέκες με αυτιά λαγού.

Loading...

Σε άλλη, η ίδια και ο σύζυγός της περιστοιχίζονται από τα 4 παιδιά τους, Brooklyn (22 ετών), Romeo (18 ετών), Cruz (16 ετών) και Harper (9 ετών), σε άκρως εορταστικό κλίμα, με φόντο μία λίμνη -μια φωτογραφία που, σύμφωνα με το caption, τράβηξε η αρραβωνιαστικιά του μεγαλύτερους γιου τους, Brooklyn, Το ίδιο ποστ ανέβασε και ο David Beckham στο δικό του λογαριασμό, συγκεντρώνοντας πάνω από 1,2 εκατομμύρια likes σε λίγες ώρες.

Loading...

Το νέο ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο του 2020, πρωταγωνιστεί σε μια άλλη φωτογραφία που ανέβασε η Victoria, γράφοντας στο caprion "το να μαζευτεί όλη η οικογένεια μαζί ήταν το πιο πολύτιμο πασχαλινό δώρο 🐣 x Μας είχατε λείψει και σας αγαπάμε πολύ και τους δύο". Η Peltz σχολίασε "χαρήκαμε πολύ που επιστρέψαμε ακι σας αγαπάμε πολύ".

Loading...

Φωτο: Splash News/Ideal image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ