Follow us

Βάσω Λασκαράκη | "Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα. Η Εύα το ζητάει πολύ"

Οι δηλώσεις της ηθοποιού στη Δανάη Μπάρκα.

vaso laskaraki NDP Photo Agency

Με καλεσμένη τη Βάσω Λασκαρακή ξεκίνησε η εβδομάδα για τη Δανάη Μπάρκα και την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη". Η ηθοποιός μίλησε για το πώς βιώνει τη δεύτερη καραντίνα με την οικογένεια της και αποκάλυψε εάν θα ήθελε να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.

Μίλησε μάλιστα για την κόρη της, Εύα, η οποία όπως δήλωσε θα ήθελε πολύ ένα αδερφάκι. "Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση πολύ στενή. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν κάτι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει".

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε μάλιστα και στις προτάσεις που έχει δεχτεί η ίδια και ο σύντροφος της για εκπομπές, αλλά και για το γεγονός πως ήταν δική της η απόφαση να μείνει εκτός τηλεόρασης για να περάσει περισσότερο χρόνο με την κόρη της, Εύα.

"Προτάσεις έχουν γίνει για διάφορα κονσεπτ και για τον Λευτέρη και για τους δύο μαζί. Τα σκέφτεσαι όλα και κρίνεις πότε είναι κατάλληλο να γίνουν". "Υπήρχαν διάφορα πράγματα. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό πεδίο. Δεν συμφωνούσαμε και έκρινα ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Είναι κάτι ξένο για μένα. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω πάλι πίσω, όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχα προτάσεις που δεν αφορούσαν την υποκριτική. Είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις αλλά δεν ήταν κάτι που μπορούσα να υποστηρίξω. Θέλω να είναι κάτι που είμαι σίγουρη". Όταν είσαι σε ένα σήριαλ, σε ένα θέατρο κρύβεσαι πίσω από ένα ρόλο. Στην τηλεόραση είσαι ο εαυτός σου. Το σκέφτομαι πολύ πριν το κάνω".

"Μου έχει λείψει η δουλειά μου. Υπήρχαν προτάσεις για σήριαλ αρκετές, ήταν επιλογή μου όμως να μην κάνω. Το να καθίσω ήταν προς το υπέρ, ήταν τελικά πολύ σοφή επιλογή. Έτσι όπως είναι τα πράγματα ήθελα να είμαι δίπλα στο παιδί. Καλά έκανα τελικά και έμεινα στο σπίτι γιατί η Εύα με ήθελε εκεί. Ήταν σωστή επιλογή να είμαι δίπλα της. Είναι συνεχώς μπροστά στον υπολογιστή και θα είχα μεγαλύτερο άγχος αν δεν ήμουν εκεί".

Η συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη στο Mega:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ