Follow us

Σάκης & Μαριαλένα σε ρεσιτάλ αγάπης στο Survivor, η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας και όλα τα νέα

Η Μαλέσκου σε ένα προσωπικό ξέσπασμα, ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε να είναι ξανά υποψήφιος και το κατάφερε & Κώστας εναντίον Τριαντάφυλλου & Παππά.

Yupiii

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε ένα προσωπικό ξέσπασμα στο Instagram

Σάκης & Μαριαλένα σε ρεσιτάλ αγάπης στο Survivor, η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας και όλα τα νέα

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, μιας και λόγω του "Love It” έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια προσπαθεί να τοποθετείτε για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Έτσι αποφάσισε να κάνει και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την έντονη ενόχλησή της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε να είναι ξανά υποψήφιος και το κατάφερε

Survivor

Εντάσεις για ακόμα μια φόρα υπήρξαν στο συμβούλιο του Survivor. Οι κόκκινοι έπρεπε να βγάλουν υποψήφιο παίκτη προς αποχώρηση. Τις λιγότερες θετικές ψήφους από την ομάδα του μάζεψε ο Τριαντάφυλλος που είναι για ακόμα μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας - Πού πήγε η ατομική ασυλία;

Survivor

Οι "νέοι" Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν στον στίβο μάχης του Survivor. Οι δυο ομάδες ήρθαν σε μάχη σώμα με σώμα ενώ κατά της διάρκεια του παιχνιδιού ισοφάρισαν αρκετές φορές.

Ο Γιώργος Λιάνος όταν ήρθαν ισόπαλοι ανακοίνωσε το flag race όπου ήρθαν αντιμέτωποι οι καλύτεροι παίκτες των δύο ομάδων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Κώστας εναντίον Τριαντάφυλλου & Παππά: "Εσείς είστε reality stars"

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Κώστα που είπε ότι δεν περίμενε να αναπτύξει σχέσεις με παίκτες που βρισκόταν σε αντίπαλη ομάδα, όπως τον Τζέιμς και τον Νικό.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Αλέξη Παππά που τους χαρακτήρισε "reality stars" τονίζοντας ότι δεν προσφέρουν τίποτα. Χαρακτηριστικά είπε πως ο Αλέξης Παππάς έκανε διακοπές για αρκετούς μήνες στο Survivor!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Love is in the air | Σάκης & η Μαριαλένα σε ρεσιτάλ αγάπης στο Survivor

Survivor

Δύσκολη η νέα εβδομάδα για τους παίκτες του Survivor, αλλά ειδικότερα για τη Μαριαλένα και τον Σάκη.

Το πολυσυζητημένο πρώην ζευγάρι από τη μέρα που ανακοινώθηκε ότι θα είναι πλέον σε διαφορετικές ομάδες έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια του, χωρίς να κρύβουν τη συγκίνησή τους ακόμα και μέσα στο Συμβούλιο του νησιού.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο παίκτες στο παρελθόν διατηρούσαν σχέση, φαίνεται πως ήρθαν ξανά κοντά μέσα στο παιχνίδι επιβιώσης. Μετά τα δάκρυα της Μαριαλένας που πλέον έχει αποχωριστεί τον Σάκη αφού εκείνος αναγκάστηκε να μετακομίσει στην καλύβα των Κόκκινων, η ίδια δήλωσε πως της λείπει η φωνή του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ