Σοφία Μαργαρίτη εναντίον της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου | "Με εξέθεσε στο πανελλήνιο"

Με αφορμή τα σχόλια για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Στην εκπομπή "Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6" και τον Κωνσταντίνο Καμέα παραχώρησε συνέντευξη η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο bullying που αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος, λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε εν συνεχεία από την πρωινή εκπομπή του Open, "Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει:

"Για εμένα είναι απαράδεκτη η Σοφία γιατί άνοιξε ένα θέμα μόνη της, εγώ επειδή είμαι συνέχεια στα social και στο Twitter και στο Instagram, ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ ακραίος. Το μόνο που σχολιάζει όμως, και μπράβο του, ο κόσμος είναι για συμπεριφορές, ποτέ δεν έχουν μιλήσει για σεξουαλικότητα. Ο Γιώργος δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα το παιδί, μόνη της σχολίασε στα social η Σοφία. Αν υπήρχε τέτοιο σχόλιο δεν θα έπρεπε τέτοιο θέμα να μιλήσει η Σοφία ενώ το παιδί δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Επιεικώς απαράδεκτο".

Η Σοφία Μαργαρίτη θέλησε να απαντήσει με τη σειρά της στην εκπομπή, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δέχεται bullying λόγω της σεξουαλικότητάς του"

"Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές. Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κωλοτούμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Σημερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά."

Η σχετική ανάρτηση