Follow us

Meghan Markle – Harry | Αποκαλύφθηκε ποιος είχε κάνει το ρατσιστικό σχόλιο για τον Archie

H Lady Colin Campbell επιβεβαίωσε τις φήμες για το μέλος της βασιλικής οικογένειας που είχε αναφερθεί στο χρώμα του μωρού.

Meghan Markle

Η Lady Colin Campbell, διάσημη κοσμική και συγγραφέας βιβλίων για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αποκάλυψε ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε τα ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος του Archie.

Η Meghan Markle είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey ότι κάποιο μέλος της οικογένειας είχε αναρωτηθεί πριν γεννηθεί το μωρό "πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του” με τον πρίγκιπα Harry να το επιβεβαιώνει. Το ζευγάρι όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο.

Η Lady C, όμως, αποκάλυψε ότι ήταν η πριγκίπισσα Άννα αυτή που έκανε το σχόλιο για τον Archie αλλά κατηγόρησε την άγνοιά της για τις ερωτήσεις που έκανε τονίζοντας ότι δεν υπήρχε καμιά ρατσιστική διάθεση. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι οι καλές προθέσεις της παρερμηνεύτηκαν αφού η Άννα το μόνο που ήθελε ήταν να εκφράσει την ανησυχία της για το πως ο Archie θα προσαρμοζόταν στη βασιλική οικογένεια και την κοινωνία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Lady C είπε πως "η Άννα είχε ανησυχίες για την επίδραση που θα είχε το να επιτρέψουν κάποιον τέτοιου χαρακτήρα να μπει στην οικογένεια, πως θα δημιουργούσε προβλήματα για όλους αλλά και το παιδί που θα γεννιόταν από αυτόν τον γάμο”. Μάλιστα όταν ο Harry είπε στη Meghan για αυτά τα σχόλια της κόρης της βασίλισσας, η Meghan τα μετέτρεψε σαν ρατσιστικά. "Δεν υπήρχαν ποτέ ανησυχίες για το χρώμα της Meghan. H πριγκίπισσα Άννα ανησυχούσε ότι αν το ζευγάρι έκανε παιδιά θα υπήρχαν προβλήματα, όχι εξαιτίας του χρώματος, αλλά εξαιτίας της ανικανότητας της Meghan και της αποφασιστικότητας να παραμείνει ανίκανη να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές”.

Η Lady C μάλιστα είπε ότι η πριγκίπισσα Άννα από την αρχή πίστευε ότι η Markle ήταν ακατάλληλη σύζυγος για τον πρίγκιπα Harry: "H πριγκίπισσα Άννα ήταν πρωταθλήτρια στο να λέει 'μην παντρευτείς αυτό το κορίτσι, είναι ακατάλληλη. Είναι λάθος για τη χώρα, για τη δουλειά'. Τελικά αποδείχτηκε αληθές. Πιστεύω ότι είναι καλό να βγει προς τα έξω γιατί έχει γίνει όπλο από κάποιον αντι-εξουσιαστικό οργανισμό κατά της μοναρχίας που θα διαστρεβλώσει τα πράγματα για να προωθήσει τους σκοπούς του”.

Πηγή: HarpersBazaar.gr

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ