Follow us

Τζένη Μπαλατσινού | Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά αγκαλιά με τον 3,5 μηνών γιο της (pic)

Συνδυάζει άσκηση και βόλτα με το μωρό.

Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας NDP

Μια full time μαμά για τον νεογέννητο γιο της είναι από τα Χριστούγεννα του 2020 η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Κικίλιας αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στο νέο μέλος της οικογένειάς τους, που θα ονομαστεί Παναγιώτης - Αντώνιος, και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία πριν από 3,5 μήνες.

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης | "Συγκρίνουν" τις κοιλιές τους και γίνονται viral

Χωρίς να έχει αμελήσει τη σωματική της ευεξία, δεν είναι λίγες οι φορές που η Τζένη Μπαλατσινού έχει απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό να γυμνάζεται είτε στο Ζάππειο είτε κάπου αλλού, ενίοτε και με τον προσωπικό της coach. Δεν μας προκαλεί άλλωστε εντύπωση αφού καταφέρνει να διατηρείται σε άψογη φόρμα ακόμη και τόσο λίγο καιρό μετά τη γέννα.

Αυτή τη φορά λοιπόν ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello! την εντόπισε με τον Κικίλια Junior στην αγκαλιά, στιγμιότυπο που βλέπουμε για πρώτη φορά. Η ίδια κατάφερε να συνδυάσει τη βόλτα του νεογέννητου μωρού με την άσκησή της και παρόλο που φορά την προστατευτική της μάσκα, είναι ολοφάνερο ότι δεν σταματά να χαμογελά. Με athleisure outfit και χωρίς μακιγιάζ, έδειχνε για ακόμη μια φορά ανεπιτήδευτα κομψή.

Η σχετική λήψη

Τζένη Μπαλατσινού | Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά αγκαλιά με τον 3,5 μηνών γιο της (pic)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ