Follow us

Ολυμπία Χοψονίδου | Αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά από έξι εγκυμοσύνες (pic)

"Μου έχουν πέσει τα μαλλιά": Η μάχη με τα κιλά και τη χαλάρωση, τα προβλήματα με τα δόντια και τον ασταμάτητο βήχα.

Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης NDP

Ένα Q&A διοργάνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ολυμπία Χοψονίδου, προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων. Η πολύτεκνη μαμά και πρώην Σταρ Ελλάς, έχει όπως είναι φυσικό ελάχιστο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της, αλλά φροντίζει να μην χάνει επαφή με τους followers της.

Βασίλης Σπανούλης | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και η αντίδραση της Ολυμπίας Χοψονίδου

Μια από τις ερωτήσεις που της έθεσαν λοιπόν ήταν αν μετά από κάποια εγκυμοσύνη έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα όπως για παράδειγμα ένα αυτοάνοσο. Έτσι, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη που έχει αποκτήσει με τον αρχηγό του Ολυμπιακού έξι παιδιά, αποκάλυψε πως της έχουν πέσει μαλλιά, παλεύει με τα δόντια της, προσπαθεί καθημερινά να διατηρηθεί στα κιλά της και από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα αντιμετωπίζει έντονο βήχα.

"Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά".

Ολυμπία Χοψονίδου | Αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μετά από έξι εγκυμοσύνες (pic)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ