Celebrity News | Τα νέα του Survivor και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, το τηλεοπτικό μέλλον των Χρηστίδου, Στεφανίδου και Μπεκατώρου & όλα τα νέα της showbiz

Όλα όσα διαβάσαμε στο Yupiii.gr.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Survivor | Η σπόντα του Ασημακόπουλου για την Ελευθερία Ελευθερίου

Τροφοδοσία είχαν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες πήραν δύο μεγάλα κουτιά με τρόφιμα από την παράγωγη.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε πως από εδώ και πέρα θα μετράει τις προμήθειες που τους δίνουν από την παράγωγη: "Θα μετράω με το κουτάλι να δω πόσο ρύζι, φακή και αλεύρι έχουμε, διότι πολλά γίνονται εδώ" είπε και έκανε μια χειρονομία πως κάποιος κλέβει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η επική ατάκα του Γιώργου Ασημακόπουλου

Λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας και όλοι οι παίκτες ήταν μαζεμένοι στην παραλία δίπλα στον στοίβο μάχης του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ρωτούσε τους παίκτες για το πόσο θέλουν να κερδίσουν την ασυλία με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να απαντάει την επική ατάκα:

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η μητέρα της Μαριαλένας ξεσπά για όσα γίνονται στο ριάλιτι

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν στο Survivor, κάτι όμως που δεν αρέσει στην οικογένεια της παίκτριας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από το "Πρωινό", υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια της και τα αδέρφια της στεναχωριούνται. Μάλιστα, η μητέρα της, κυρία Γεωργία μίλησε στο "Πρωινό" και δήλωσε: "Ξέρω το παιδί μου καλύτερα απ’ όλους. Με την παρουσία του Σάκη στο ριάλιτι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της. Ήταν δύο χρόνια ζευγάρι. Ξέρει ο ένας τα κουμπιά του άλλου...."

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πέρα από τις εντάσεις που υπήρχαν για ακόμα μία φόρα, οι Mπλε έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον υποψήφιο με τη Χριστίνα να παίρνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ως νικητής της ατομικής ασυλίας από τον προηγούμενο αγώνα "έδωσε" τον Αλέξη Παππά για υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ τον χαρακτήρισε και χειριστικό. Ο Κόρο με την σειρά του επέλεξε τον Κώστα από την πλευρά των Μπλε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαρία Μπεκατώρου & το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΑΝΤ1

Τη Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε στο The 2Night Show της Τρίτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά τόσο για το "τέλος" του Still Standing όσο και για το μέλλον της στον ΑΝΤ1.

Με την ίδια να παραδέχεται στην αρχή σχεδόν του β' μισού της σεζόν πως διανύει ίσως την πιο κομβική φάση στην τηλεοπτική της ζωή και με το συμβόλαιό της να ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό, η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στο απρόσμενο "τέλος" του Still Standing, έπειτα από τέσσερα χρόνια, που ωστόσο όπως είπε δεν έχει λάβει την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού πως το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι ολοκληρώνεται και επίσημα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Big Brother | Το όνομα- έκπληξη για την παρουσίαση των LIVE του δεύτερου κύκλου στον ΣΚΑΪ

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του Big Brother.

Συμφώνα με την Αφροδίτη Γραμέλη και την ιστοσελίδα ProtoThema, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ και ξεπερνάνε τις 4 χιλιάδες.

Όπως ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος στη στήλη της, επικρατέστερος για τον ρόλο του παρουσιαστή είναι ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H Σίσσυ Χρηστίδου σε STAR, OPEN ή Alpha; Η αλήθεια και οι φήμες

Τις τελευταίες ώρες έντονη είναι η φημολογία γύρω από το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και το μέλλον του "Έλα Χαμογέλα" που φαίνεται να δέχεται προτάσεις μεταγραφής σε άλλα κανάλια, αφήνοντας το OPEN.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, φαίνεται ουτοπικό το σενάριο η γνωστή παρουσιάστρια να έχει δεχθεί πρόταση τόσο από τον Alpha (κάτι που αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο "Πρωινό") αλλά και από το STAR (όπως ανέφερε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας TVnea).

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Συνεχίζει η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha!

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει να εκπέμπει μέσα από τον Alpha και τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, η διάσημη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον σταθμό και για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Κατά συνέπεια, σε κάθε περίπτωση, η Τατιάνα Στεφανίδου θα βρίσκεται στο δυναμικό του Alpha και μετά τον Σεπτέμβριο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr