Follow us

Gwyneth Paltrow | Η κόρη της προωθεί το Goop στο TikTok

H 16χρονη Apple Martin περιγράφει μια μέρα με τη διάσημη μητέρα της.

MissBloom TEAM
Gwyneth Paltrow Splash News/Ideal Image

Η κόρη της Gwyneth Paltrow, η 16χρονη Apple Martin, ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ του Goop στο TikTok για το πώς περνάει μια μέρα με τη διάσημη μαμά της. Και φυσικά όλη η πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της Gwyneth γίνεται αποκλειστικά με προϊόντα Goop!

"Η μαμά μου πρώτα πίνει το GoopGlow Superpowder, μετά δεν τρώει τίποτα εκτός από δαμάσκηνα και βούτυρο αμυγδάλου” είπε η Martin για ένα βίντεο που δείχνει την Platrow να φτιάχνει το πρωινό ρόφημά της. "Πιστεύω ότι το GoopGlow είναι μέρος της αποτοξίνωσής της, την οποία κάνει από τη μέρα που γεννήθηκα, απ΄ό,,τι φαίνεται”, εξήγησε η Apple.

Αργότερα στο βίντεο η Platrow είναι στο μπάνιο και η Apple εξηγεί: "είναι 8 το πρωί και το κάνει αυτό από τις 7. Απλά χοροπηδάει και βάλει τα εκατομμύρια GoopGlow προϊόντα της για την λαμπερή επιδερμίδα της” λέει με χιουμοριστική διάθεση και συνεχίζει με μια μικρή δόση ειρωνείας: "μετά κάθεται και δουλεύει. Φτιάχνει κι άλλα αυγά και κεριά -με άρωμα αιδοίου- και αρώματα. Οτιδήποτε βασικά με άρωμα αιδοίου. Κι αυτή είναι η πρωινή ρουτίνα της μαμάς μου”.


Η Paltrow φυσικά σχολίασε το βίντεο γράφοντας "όταν σε ψήνει η γενιάς Z κόρης σου”.

Πηγή | Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ