Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το πρόβλημα γονιμότητας για το οποίο κατέφυγε στην εξωσωματική

Η αποκάλυψη της εγκυμονούσας.

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης NDP

Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή "Μεσάνυχτα" είναι απόψε, Τετάρτη (07/04), η Χριστίνα Μπόμπα. Η 32χρονη εγκυμονούσα που τον Ιούνιο θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια που περιμένει με τον Σάκη Τανιμανίδη, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να κάνει εξωσωματική. Απόσπασμα της συνέντευξής της μπορούμε να δούμε στο tariler της εκπομπής του Alpha, όπου η μέλλουσα μαμά εμφανίζεται να λέει:

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης | "Συγκρίνουν" τις κοιλιές τους και γίνονται viral

"Ο Σάκης, να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα "δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, προσπαθούσε να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα του λέω "αισθάνομαι ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας”. Οπότε μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε.

Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, που μειώνει λίγο τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά, απλά είναι πιο μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για πολύ καιρό ακόμα, αλλά εγώ ψυχολογικά αισθανόμουν ότι ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ