Follow us

Behati Prinsloo - Adam Levine | Φόρεσαν ασορτί φορέματα με τις κόρες τους

"Τα κορίτσια απλά θέλουν να περάσουν καλά"- έγραψαν οι ευτυχισμένοι γονείς στο Instagram!

Behati Prinsloo & Adam Levine (12)

H Behati Prinsloo και ο Adam Levine είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz που πλέον περνάει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του με τις δυο κούκλες κόρες τους, την 4χρονη Dusty Rose και την 3χρονη Gio Grace.

Σε ένα σπίτι με ένα super model και έναν από τους πιο στιλάτους frontmen συγκροτήματος δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παιχνίδια με τη μόδα. Οι δύο γονείς έκαναν το χατήρι των παιδιών τους και αποφάσισαν να φορέσουν όλοι μαζί ασορτί φορέματα.

Ο Adam Levine φόρεσε ένα Tiare Hawaii ροζ maxi φόρεμα μαζί με την μικρή του κόρη ενώ η Behati φόρεσε ένα tie-dye φόρεμα του ίδιου label μαζί με την άλλη τους κόρη.

Στη φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram φαίνονται και οι τέσσερις με τα φορέματά τους να κρατιούνται από το χέρι ενώ στη λεζάντα γράφουν: "τα κορίτσια απλά θέλουν να περάσουν καλά”.

Loading...

Πριν από ένα χρόνο, ο τραγουδιστής των Maroon 5 είχε δώσει συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern μιλώντας για το ενδεχόμενο να κάνουν ακόμα ένα παιδί: "Πιστεύω ότι αν της ζητήσω αυτή τη στιγμή να κάνει ακόμα ένα μωρό θα με βαρέσει στο πρόσωπο γιατί δεν είναι έτοιμη. Είμαστε καλά. Έχουμε δύο παιδιά” είπε.

Πρόσφατα, η Prinsloo διέψευσε τις φήμες περί τρίτης εγκυμοσύνης, όταν κατά λάθος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που έμοιαζε με υπέρηχο. "Δεν είναι υπέρηχος” έγραψε και εξήγησε "είναι ένα ασπρόμαυρο κοντινό της φόρμας μου και τώρα όλοι με συγχαίρουν για την τρίτη εγκυμοσύνη μου”. Η Prinsloo πάντως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει και τρίτο παιδί, όταν νιώσει έτοιμη, αφού όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη της συνέντευξη στο People "είμαι μοναχοπαίδι και πάντα ήθελα μια μεγάλη οικογένεια”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ