Follow us

Courteney Cox | H σπάνια φωτογραφία με την κόρη της και τον σύντροφό της

Η έφηβη κόρης της διάσημης ηθοποιού έχει αλλάξει πολύ.

Courteney Cox Splash News/Ideal Image

Η Courteney Cox δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με την κόρη της, όμως τις ημέρες του Πάσχα των Καθολικών η διάσημη ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση.

Η Cox μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρεις φωτογραφίες από τις πασχαλινές διακοπές με την κόρη της και τον σύντροφό της, Johnny McDaid.
Στη φωτογραφία, ποζάρουν και οι τρεις μαζί χαμογελώντας και η έφηβη κόρη της Cox φαίνεται διαφορετική αφού πλέον έχει κάνει μοβ ανταύγειες στα μαλλιά της ενώ είχε βάψει και με έντονο eyeliner τα μάτια της.

Loading...


Η star έβγαλε μια ακόμα φωτογραφία με τον Johnny McDaid, τραγουδιστή του συγκροτήματος Snow Patrol, αλλά και με τα δύο σκυλιά της, Bear και Lily.

"Καλό Πάσχα. Οι μόνοι που δεν είχαν πρόβλημα να βγουν φωτογραφία είναι αυτοί στην τελευταία λήψη” αναφερόμενη στα σκυλάκια της.

Οι fans της φυσικά σχολίασαν θετικά τις οικογενειακές φωτογραφίες γράφοντας πόσο όμορφη οικογένεια είναι.

Η Courteney εκτός από τις όμορφες στιγμές με την κόρη της είχε ένα ακόμα λόγο για να είναι χαρούμενη, αφού συναντήθηκε με τον σύντροφό της μετά από πολύ καιρό, αφού ο McDaid εξαιτίας της πανδημίας δεν έμενε στο Λος Άντζελες αλλά βρισκόταν στη Μεγάλη Βρετανία.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ