Follow us

Tom Hanks - Rita Wilson | Γιατί δεν έχουν κάνει ακόμα εμβόλιο κατά του covid;

Η Rita Wilson εξήγηαε γιατί εκείνη κι ο διάσημος σύζυγός της δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα.

Tom Hanks

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson ήταν από τους πρώτους διάσημους που αποκάλυψαν ότι ήταν θετικοί στον κορονοιό, ενώ βρισκόντουσαν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του ηθοποιού και η Wilson έκανε περιοδεία για το τελευταίο της άλμπουμ.

Το ζευγάρι μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία τους με τον κορονοιό ενημερώνοντας το κοινό τους για την εξέλιξη της ασθένειας. Όπως είχαν αποκαλύψει τότε είχαν ήπια συμπτώματα ενώ ο Hanks είχε συμμετάσχει και στην έρευνα για τον ιό.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Today, η Wilson αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί: "Άκουσα για πρώτη φορά στη ζωή μου 'δεν είσαι μεγάλη αρκετά'. Κι είπα "ok, θα το δεχτώ'”. Όπως είπε βέβαια "είμαστε στη σειρά τώρα γιατί τόσοι πολύ άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί”.

Η Wilson εξήγησε ότι εκείνη και ο Hanks είχαν αντισώματα κι ήταν "εκπληκτικό, γιατί ήξερες ότι είχες μια μικρή προστασία”. Όπως είπε "για αυτό το εμβόλιο βοηθά τόσους πολλούς ανθρώπους. Το να βλέπεις τους ανθρώπους να αγκαλιάζονται για πρώτη φορά σε ένα χρόνο, παππούδες να αγκαλιάζουν τα εγγόνια τους, ανθρώπους να αγκαλιάζουν τους γονείς τους, δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο".

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ