Follow us

Άννα Μαρία Βέλλη | Έκανε μανικιούρ το αρχικό γράμμα του Νίκου Μπάρτζη

Το ιδιαίτερο nail art που επέλεξε.

Άννα Μαρία Βέλλη Instagram

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Άννα Μαρία Βέλλη που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνκο έχοντας μπει ξανά στην καθημερινότητά της. Αυτή φυσικά περιλαμβάνει και τις καθιερωμένες beauty συνήθειες και τα ραντεβού για μανικιούρ-πεντικιούρ. Χωρίς να χάσει άλλο χρόνο, έσπευσε να περιποιηθεί τα άκρα της στο αγαπημένο της nail sallon προκειμένου να ανανεωθεί κι άλλο η διάθεση και η ψυχολογία της.

Άννα Μαρία Βέλλη | H έκπληξη για τα γενέθλιά της και η ιδιαίτερη ευχή του πατέρα της

Ωστόσο, φρόντισε να δώσει στα νύχια της "άρωμα" Survivor και μάλιστα υπήρξε αρκετά...συγκεκριμένη. Ειδικότερα, η δημοφιλής YouTuber που ήρθε πολύ κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και με τον James Καφετζή μέσα στο παιχνίδι, επέλεξε μπλε βερνίκι (έμμεση αναφορά στην μπλε ομάδα όπου ανήκε) και πάνω τους έγραψε τα αρχικά N και J, δηλαδή Νίκος και James.

Δες το μανικιούρ της 31χρονης:

Άννα Μαρία Βέλλη | Έκανε μανικιούρ το αρχικό γράμμα του Νίκου Μπάρτζη

Να σου θυμίσουμε ότι η στενή σχέση που ανέπτυξε με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο reality στάθηκε αφορμή προκειμένου πολλοί να εικάσουν ότι οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Ωστόσο η ίδια το διέψευσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Εξωτερική φωτογραφία: Instagram Άννα Μαρία Βέλλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ