Follow us

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο & όλα τα νέα

Η ενόχληση της Νικολέτας από τον Σάκη, ο παίκτης που χαρακτήρισε τον Τριαντάφυλλο "μοντέρνο Καραγκιόζη" και τα νεύρα της Εύης Δρούτσα με παίκτρια του House of Fame.

Survivor

Survivor | Αύτη η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο & όλα τα νέα

Οι δύο ομάδες του Survivor ήρθαν αντιμέτωπες σε ένα στίβο μάχης.

Οι παίκτες πέρα από την βροχή έπρεπε να περάσουν έναν διάδρομο με αιωρούμενα εμπόδια ενώ στο τέλος να "παίξουν" το παιχνίδι με το μπαλάκι και να το βάλουν στον τελικό στόχο.

Νικήτρια ομάδα με μεγάλη διαφορά η Μπλε ομάδα , 10-4 που θα απολαύσουν το έπαθλο τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η ενόχληση της Νικολέτας από τον Σάκη

Survivor

Την ενόχληση της προς τον Σάκη Κατσούλη εξέφρασε η Νικολέτα Μαυρίδη. Η παίκτρια είπε στον Σάκη ότι την ενόχλησε που είπε ότι "έχει" την Μαριαλένα στο χθεσινό αγώνισμα. Όπως δήλωσε " έχω αγωνιστεί με όλες τις γυναίκες εδώ μέσα και έχω χάσει και έχω κερδίσει από όλες". Στην συνεχεία η Νικολέτα είπε στον Σάκη "μπορεί να έχεις μια διαφορετική σχέση με την Μαριαλένα εδώ μέσα" με τον Σάκη να αρνείται και την παίκτρια να συνεχίζει " λέω ότι έχετε μια ωραία σχέση , επικρατεί μια ωραία αύρα" .

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ποιος παίκτης χαρακτήρισε τον Τριαντάφυλλο "μοντέρνο Καραγκιόζη" ;

Survivor

Ο Γιώργος Κορόμι και ο Κώστας είχαν μια συζήτηση στην καλύβα τους στο Survivor. Θέμα τους για άλλη μια φόρα ήταν ο Τριαντάφυλλος και το πώς η εικόνα που έχει περάσει στους τηλεθεατές δεν είναι ίδια με αύτη που έχει στο νησί.

"Εγώ σου είπα ότι δεν θα φύγεις εσύ. Δεν θα φύγει ούτε ο Τριαντάφυλλος. Η Χριστίνα θα φύγει" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόρομι.

"Τσάμπα χαλάμε το σάλιο μας λέγοντας ο Τριαντάφυλλος τι είναι και πως είναι. Αφού είναι εθνικό ήρωας" πρόσθεσε ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor. "Είναι ο μοντέρνος καραγκιόζης"!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

House Of Fame | Έξαλλη η Εύη Δρούτσα με την Χρύσα Μαλακόζη

House of Fame

Καλεσμένη βρέθηκε η Εύη Δρούτσα στο σπίτι του House Of Fame. H στιχουργός παρακολούθησε τις πρόβες των σπουδαστών για το Live της Παρασκευής . Η εκρηκτική στιχουργός δεν "δεν μάσησε τα λόγια της" και συγκεκριμένα τα "έβαλε" με την Χρύσα που δεν ήξερε τον στιχουργό του τραγουδιού που θα ερμηνεύση.

"Ξέρεις ποιος το έχει γράψει; Όχι. Εγώ λέω να μην τραγουδήσεις ξανά τίποτα και να πας σπίτι σου. Την άλλη φορά να πάει σπίτι της, αν δεν ξέρει τους δημιουργούς του τραγουδιού που θα τραγουδήσει. Είναι η τελευταία ημέρα που έρχεστε χωρίς να ξέρετε ποιος έχει γράψει τα τραγούδια." Ωστόσο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κι όταν η Χρύσα ολοκλήρωσε την ερμηνεία της:

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν οι δύο ομάδες του Survivor. Για άλλη μια φόρα επικρατούσε "έντονο" κλίμα με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να βάλει μια τάξη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Τριαντάφυλλος , Αλέξης Παππάς , Κώστας Παπαδόπουλος και Χριστίνα Κεφαλά.

Ο παίκτης που δεν κατάφερε να συγκέντρωση τις περισσότερες ψήφους του κοινού και αποχωρεί είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ