Follow us

Μαρία Τζομπανάκη | Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο εγγονό της

Και οι πρώτες δηλώσεις του νέου μπαμπά, Ορφέα Αυγουστίδη.

Μαρία Τζομπανάκη - Ορφέας Αυγουστίδης NDP

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ορφέα Αυγουστίδη, καθώς όπως μάθαμε το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη", έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφος του γνωστού ηθοποιού, Γεωργία, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και οι δύο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία | Έγιναν γονείς

Η μητέρα του- και νέα γιαγιά- Μαρία Τζομπανάκη, έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την απόκτηση του νέου μέλους της οικογένειας, το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή "Happy Day” αποκαλύπτοντας και σε ποιον μοιάζει το μωρό. "Εγώ σκέφτομαι πάντα τον Ορφέα, δηλαδή ότι ο Ορφέας έγινε πατέρας, ότι είναι με μια καταπληκτική γυναίκα, ένα καταπληκτικό κορίτσι, η μάνα του παιδιού του είναι απίστευτο πλάσμα και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Εγώ χαίρομαι που γέννησα και μεγάλωσα αυτό το παιδί που μου δίνει αυτές τις χαρές. Ποτέ δε με στενοχώρησε ο Ορφέας.

Μοιάζει και στον Ορφέα και στη μαμά του τη Γεωργία. Εγώ ως μαμά βλέπω πολλά χαρακτηριστικά του Ορφέα, τον ξανά βλέπω δηλαδή, αλλά είναι πιο όμορφος από τον Ορφέα. Εμείς είμαστε πίσω, κοντά αν χρειαστεί κάτι να τρέξουμε. Δεν ξέρουμε το όνομα, θα το αποφασίσουν οι γονείς. Θα είναι ακόμα μια μεγάλη χαρά. Ξέρω ότι θα διαλέξουν ένα όνομα που θα του ταιριάζει, θα του πηγαίνει όποιο κι αν είναι αυτό. Είμαστε πολύ διακριτικοί όλοι, δεν ρωτάμε", είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Μάλιστα, δημοσίευσε καιμια φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό στο προφίλ της στο Instagram:

Loading...

Δηλώσεις έκανε στη "Φωλιά των ΚουΚου" και ο νέος μπαμπάς Ορφέας Αυγουστίδης, μέσα από το μαιευτήριο. "Είμαστε πολύ καλά. 1,5 μέρα μπαμπάς σημαίνει 1,5 μέρα άυπνος" είπε μεταξύ άλλων στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ