Follow us

Χριστίνα Κεφαλά | H 28χρονη brand ambasador και μοντέλο, το "My Style Rocks" και o στίβος της ζωής της παίκτριας που αποχώρησε από το "Survivor"

H Xριστίνα Κεφαλά είναι το κορίτσι από το Μενίδι, που από το λαμπερό "My style rocks" έπεσε στις λάσπες του "Survivor".

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κεφαλά SKAI / Instagram

H Χριστίνα Κεφαλά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα είναι εκείνη που αποχωρεί οριστικά από το reality επιβίωσης.

Εκείνη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της όταν άκουσε ότι ήταν η παίκτρια που αποχωρεί και λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες της, ανέφερε φανερά συγκινημένη:

"Ο κόσμος μίλησε. Και για την ομάδα μου χαίρομαι. Χαίρομαι που μείνανε τα παιδιά. Αναμενόμενο ήταν. Είμαι λίγο χρόνο στο παιχνιδι… Όλα θα μου λείψουν αλλά με περιμένει και η ζωή μου οπότε όλα καλά”.

Να τονίσουμε ότι στον τελευταίο της αγώνα στο Surivor η Χριστίνα πήρε τη νίκη που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της, οπότε φεύγει με το κεφάλι ψηλά, αφού ήταν η τελευταία παίκτρια που έδωσε τον πιο κρίσιμο πόντο στους Μπλε και κέρασε τους συμπαίκτες της φιλέτο μοσχαράκι.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ