Χριστίνα Κεφαλά | H 28χρονη brand ambasador και μοντέλο, το "My Style Rocks" και o στίβος της ζωής της παίκτριας που αποχώρησε από το "Survivor"

H Xριστίνα Κεφαλά είναι το κορίτσι από το Μενίδι, που από το λαμπερό "My style rocks" έπεσε στις λάσπες του "Survivor".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

H Χριστίνα Κεφαλά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα είναι εκείνη που αποχωρεί οριστικά από το reality επιβίωσης.

Εκείνη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της όταν άκουσε ότι ήταν η παίκτρια που αποχωρεί και λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες της, ανέφερε φανερά συγκινημένη:

"Ο κόσμος μίλησε. Και για την ομάδα μου χαίρομαι. Χαίρομαι που μείνανε τα παιδιά. Αναμενόμενο ήταν. Είμαι λίγο χρόνο στο παιχνιδι… Όλα θα μου λείψουν αλλά με περιμένει και η ζωή μου οπότε όλα καλά”.

Να τονίσουμε ότι στον τελευταίο της αγώνα στο Surivor η Χριστίνα πήρε τη νίκη που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της, οπότε φεύγει με το κεφάλι ψηλά, αφού ήταν η τελευταία παίκτρια που έδωσε τον πιο κρίσιμο πόντο στους Μπλε και κέρασε τους συμπαίκτες της φιλέτο μοσχαράκι.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Tags