Follow us

Η Μαρίνα Πατούλη και η ηλικία -σημείο καμπής | "Στα 46 φθάνουμε στη βάση που είναι η επανεκκίνηση..."

Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για το ταξίδι προς την ευτυχία και την ηλικία της.

MissBloom TEAM
Μαρίνα Πατούλη Facebook

Με ένα σχόλιο για τα ζωή και την ευτυχία και για το πώς η ηλικία σχετίζεται με την διεκδίκηση της ευτυχίας, χωρίς όμως αναφορές στο διαζύγιό της ή στον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, επανέρχεται η Μαρίνα Πατούλη στην προσωπική της ζωή.

Η ανάρτηση στο facebook έχει σαν τίτλο "πότε ξεκινά τα ταξίδι για την ευτυχία" και μοιάζει σαν να δίνει το σύνθημα για την διάθεσή της να ξεπεράσει τον χωρισμό με τον Περιφερειάρχη Αττικής, που της έχει απαγορεύσει τις ονομαστικές αναφορές με εξώδικο, και να αναζητήσει έτσι την προσωπική της ευτυχία.

Μάλιστα δεν διστάζει να αποκαλύψει και την ηλικία της, τα 46 χρόνια, αφού αποκαλύπτει ότι η έρευνα που διάβασε στο περιοδικό Economist και στο οποίο σημειώνεται ότι στα 46 περίπου φθάνουμε στο ναδίρ, αλλά από εκεί και μετά μπορεί ο άνθρωπος να ξαναξεκινήσει για την ευτυχία, την εκφράζει απόλυτα: Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί, γράφει.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Πότε ξεκινά το ταξίδι για την ευτυχία ;;;;;;;Το σημείο καμπής στη ζωή του ανθρώπου είναι τα 46 χρόνια!!!Τουλάχιστον,αυτό είναι το μήνυμα της έρευνας που διάβασα στο Βρεταννικό περιοδικό "Economist"και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας. Από την ακμαία δεκαετία των 20 ετών μέχρι την ωριμότητα ο δρόμος για την κατάκτηση της ευτυχίας μπορεί να μην είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα.

Το πώς βιώνει κάθε άνθρωπος αυτή τη διαδρομή... είναι θέμα προσωπικων επιλογών, συνθηκών αλλά κ στάσης και φιλοσοφίας ζωής!Στο κυνήγι της ευτυχίας θα παλέψεις, θα απογοητευτείς, θα ματαιωθείς, θα πέσεις αλλά και θα σηκωθείς... Η ψυχολογική ευμάρεια ,σύμφωνα με μελέτες έχει την καμπύλη του λατινικού γράμματος U Στα 20 χρόνια βρισκόμαστε στην ακμή ,στα 46 φθάνουμε στη βάση που είναι η επανεκκίνηση για το ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!Ειναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουμε μαζί...!

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ