Follow us

Phoebe Dynevor | Η Daphne του Bridgerton είναι ερωτευμένη με διάσημο σταρ

Το διάσημο ζευγάρι έχει σχέση εξ αποστάσεως.

Phoebe Dynevor Splash News/Ideal Image

Μπορεί η καθημερινότητα να είναι δύσκολη λόγω της πανδημίας και να μένουν σε διαφορετικές χώρες, αλλά οι δύο διάσημοι ηθοποιοί κατάφεραν να ερωτευθούν. Η Phoebe Dynevor που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της Dafne στη σειρά Bridgerton και ο Pete Davidson είναι ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly.

Ο 27χρονος ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Νέο Υόρκη για τα γυρίσματα του Saturday Night Live και η Dynevor είναι στην Αγγλία για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Bridgerton. Όμως σύμφωνα με τα δημοπσιεύματα, το ζευγάρι έχει βρει τον τρόπο να κάνει αυτή τη σχέση να λειτουργήσει εξ αποστάσεως, είναι εξάλλου στην αρχή και τα πράγματα δεν είναι και τόσο σοβαρά μεταξύ τους.

Ο Pete ταξιδεύει συχνά στην Αγγλία για να την δει, παρά τις δυσκολίες στις μετακινήσεις λόγω πανδημίας, ενώ μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο και στο FaceTime. Σαν νέο ζευγάρι, δεν θέλουν να βιαστούν και εστιάζουν περισσότερο στη δουλειά τους.

Πηγή, μάλιστα, ανέφερε στο Us Weekly ότι ο Davidson σκοπεύει να επισκεφτεί την Dynevor στην Αγγλία για τα 26α γενέθλιά της, ενώ την τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν πριν λίγες μέρες με τον φωτογραφικό φακό να τους εντοπίζει στο Caverswall της Αγγλίας.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ