Follow us

H Μαρίνα Πατούλη απαντά στον Γιώργο Πατούλη | Το διαζύγιο δεν ήταν κοινή απόφαση (pic, vid)

Η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη δεν άργησε να έρθει σε όσα είπε ο πρώην σύζυγός της Γιώργος, σε συνέντευξη που έδωσε στα Νέα.

MissBloom TEAM
Γιώργος Πατούλης NDP

Μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη και τις δηλώσεις ότι "για τη Μαρίνα Πατούλη νιώθω αγάπη και τρυφερότητα", η κα Πατούλη περνά στην αντεπίθεση λέγοντας μεταξύ άλλων πως το διαζύγιο δεν ήταν κοινή απόφαση.

"Για μένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη μέρα", είπε αρχικά η κυρία Πατούλη σε δήλωσή της στο "Πρωινό" τονίζοντας πως η απόφαση για διαζύγιο δεν ήταν κοινή και εκείνη δεν έχει συμφωνήσει σε αυτό.

"Για μένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη μέρα γιατί σαν σήμερα το 1998 σε πολύ νέα ηλικία έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή ενός ανθρώπου, τη μητέρα μου. Επειδή από τα 18 μου συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός και στη σχέση αυτή. Όπως καταλαβαίνετε για μένα είναι ένα διπλό πένθος. Από ό,τι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε. Δεν αποτελεί κοινή απόφαση.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ