Follow us

Έλλη Τρίγγου | "Μέσα στη συγκυρία της πανδημίας, βγήκε στην επιφάνεια ένα τεράστιο θέμα κακοποίησης"

"Ο θύτης είναι και ο ίδιος θύμα του εαυτού του. Κάπου εκεί τελειώνει η κατανόηση".

Έλλη Τρίγγου Shape

"Μπορεί τα θέατρα να είναι κλειστά, αλλά η τροφοδότηση και η έμπνευση της ψυχής είναι εξίσου σημαντική, απαραίτητη και πολύτιμη με την τροφοδότηση του σώματος. Αισθάνομαι την απώλεια, αισθάνομαι ότι ο κόσμος το έχει ανάγκη, η τέχνη μάς λείπει. Παράλληλα, αυτό μου δίνει μια χαρά, είναι σαν να δημιουργείται μια λαχτάρα. Και όταν έρθει η ώρα να επιστρέψει το θέατρο, ο κόσμος θα το αγκαλιάσει ξανά".

"Η εξωτερική εμφάνιση είναι ένα πάρα πολύ δυνατό στοιχείο σύνδεσης. Δυστυχώς, κατά τη γνώμη μου. Γιατί, ακριβώς, δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό, εξωτερική εμφάνιση. Η ουσία, ο πλούτος και η ομορφιά του καθενός βρίσκονται σε πιο εσωτερικές στιβάδες και είναι πολύ κρίμα που συχνά χάνουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εξαιρετικούς ανθρώπους, επειδή τους απορρίπτουμε εξαιτίας στερεότυπων. Θεωρώ ότι είμαστε στην κατάλληλη εποχή ώστε να καταλάβουμε πόσο υπέροχοι και μοναδικοί και πανέμορφοι είμαστε, όλοι πάνω στη γη, έχουμε μια απίστευτη μοναδικότητα που δεν μπορεί να υπάρξει καν σύγκριση, ούτε ανταγωνισμός".

Η αξία της καλοσύνης

"Οι καλοί άνθρωποι γύρω μου κάνουν κι εμένα καλύτερη. Όπου υπάρχει καλοσύνη και τη βλέπω, είναι σαν να μου την υπενθυμίζουν και την ενστερνίζομαι κι εγώ και αυτό είναι πάντα πολύ ανακουφιστικό. Η καλοσύνη κάνει καλό".

Τα όρια και ο χώρος

"Με τις συγκυρίες και τις καταστάσεις που έχουν αναδειχτεί γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχουν όρια που ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν. Όρια συμπεριφοράς, όρια στην
προσωπική, την επαγγελματική, την κοινωνική ζωή. Πρέπει να θεσπιστούν νόμοι που θα προστατεύουν αντί να αποκαρδιώνουν και να εγκαταλείπουν. Αυτά τα όρια θα μας βοηθήσουν να ζούμε καλύτερα και να επιτρέπουμε ο καθένας στον εαυτό του
και στους άλλους να ανθίζουν. Τώρα, που επιτέλους όλα αυτά γίνονται κατανοητά και σεβαστά, είναι η ώρα να ανοικοδομήσου- με έναν καλύτερο κόσμο".

Δες περισσότερα στο Shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ