Follow us

Ariana Grande | Πήρε 20 - 25 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει κριτής στο The Voice

Είναι τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί ποτέ στο σόου.

ariana grande Abaca Press

Η ανακοίνωση για τη συμμετοχή της στο πιο πιο γνωστό reality show τραγουδιού του κόσμου ως κριτής, ενθουσίασε τους απανταχού fans της νεαρής pop star. Η είδηση, όμως, για το αστρονομικό ποσό που θα λάβει η ταλαντούχα Ariana Grande μοιάζει να είναι μια δικαίωση για όλες τις γυναίκες - followers της και μη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του γνωστού celebrity αρθρογράφου Rob Shuter στο δικό του podcast "Naughty But Nice", η Grande θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους κριτές στο σόου. Πιο συγκεκριμένα, η Ari υπέγραψε με τον τηλεοπτικό κολοσσό NBC και το συμβόλαιό της κοστολογείται από 20 έως 25 εκατομμύρια δολάρια. Ο Shuter δήλωσε πως με αυτή την αμοιβή, η πριγκίπισσα της ποπ πλησιάζει την Katy Perry, η οποία λαμβάνει το ποσό των 25 εκατομμυρίων για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του αντίπαλου "Americal Idol", πράγμα που είχε κάνει η ίδια γνωστό σε μια ραδιοφωνική συζήτηση με τον Howard Stern.

Σε ό,τι αφορά τώρα τους υπόλοιπους κριτές του "The Voice", την Grande ακολουθεί η τραγουδίστρια Kelly Clarkson με το ποσό των 15 εκατομμυρίων ενώ ο John Legend και ο Blake Shelton - ο οποίος βρίσκεται στη θέση του κριτή από την πρώτη σεζόν - λαμβάνουν έκαστος γύρω στα 13 εκατομμύρια. Όπως πολύ σωστά υπογράμμισε ο Shuter, οι γυναίκες στο σόου βγάζουν τα περισσότερα χρήματα, γεγονός πολύ ευχάριστο για όλο τον γυναικείο πληθυσμό!

Φωτο: Abaca Press

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ