Η άβολη στιγμή που ο Καλίδης ρωτήθηκε για τους Μαριαλένα - Σάκη, το 28 σελίδων συμβόλαιο των παικτών & όλα τα νέα

Ο Περρής στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη με την κόρη του, ο καυγάς στο House of Fame, οι δηλώσεις του Αντωνιάδη για τον Τριαντάφυλλο.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Χρίστος Αντωνιάδης | "Ένιωθα ότι ο Τριαντάφυλλος είναι διπρόσωπος, ότι με έθαβε"

Στη εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο Χρίστος Αντωνιάδης. Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο που δεν είναι και τόσο καλή


"Στο παρελθόν έχουμε διασταυρωθεί πολλές φορές με τον Τριαντάφυλλο και δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις γιατί είναι αυτό που βλέπετε και στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή νομίζεις ότι έχεις το καλύτερο παιδί δίπλα σου και μετά την άλλη στιγμή αρχίζει και λέει όλα αυτά που λέει και λες "τι έγινε εδώ; Τι έπαθε αυτός ο άνθρωπος;”. θα το πω ευγενικά, είναι ένα μεγάλο παιδί. Όταν είναι όντως παιδί, τον συγχωρείς. Όταν όμως είναι 40 φεύγα δεν είναι τόσο απλό να τον συγχωρέσεις. Μάλλον λέει ψέματα στο Survivor, αλλά η εικόνα που βγαίνει είναι του θύματος και ο κόσμος πάει με τον ψωριάρη" είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πάνος Καλίδης | Η άβολη στιγμή όταν ρωτήθηκε για την Μαριαλένα και τον Σάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την συμμέτοχη του στο Survivor.

Σε "δύσκολη" θέση έφερε η Ιωάννα Μαλέσκου τον Πάνο Καλίδη όταν τον ρώτησε για την σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ο τραγουδιστής είναι στενός φίλος με τον νυν σύντροφο της παίκτριας Γιώργο Λιβάνη. Ο Πάνος Καλίδης απέφυγε να απαντήσει την ερώτηση ενώ είπε χαμογελώντας πως έρχεται σε δύσκολη θέση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Βαγγέλης Περρής στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη με την κόρη του, Κρίστυ

Τον Βαγγέλη Περρή υποδέχθηκε στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για μια διαφορετική αυτή τη φορά τηλεοπτική συνέντευξη, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανίστηκε συνοδευόμενος από την κόρη του, Κρίστυ Περρή.

Μπαμπάς και κόρη πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση και μίλησαν για τη μεταξύ τους σχέση, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της οικογενειακής και όχι μόνο ζωής τους, την οποία ο Βαγγέλης Περρής έχει φροντίσει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Τι επιτρέπει και τι απαγορεύει το 28 σελίδων συμβόλαιο των παικτών

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για τα συμβόλαια των παικτών του Survivor. Τελικά τι τους επιτρέπεται και τι όχι;

Σήμερα στο "Happy Day”, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τους όρους που υπογράφουν οι παίκτες πριν ταξιδέψουν και μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, για έξι μήνες από τη στιγμή που αποχωρούν από το ριάλιτι, οι παίκτες μπορούν να εμφανιστούν τηλεοπτικά μόνο όπου τους επιτρέπει ο παραγωγός. Από την άλλη, ο Τούρκος παραγωγός είναι αυτός που έχει τον έλεγχο της εικόνας, δηλαδή αν θα βγει θετική ή αρνητική εικόνα του παίκτη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

House Of Fame | Έντονος καυγάς ανάμεσα σε Μήνα και Γιάννη

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης είναι από τις πιο εκρηκτικές προσωπικότητες στο House of Fame. Δεν είναι λίγες οι φόρες που τον έχουμε δει να έρχεται σε σύγκρουση με συμπαίκτες του και καθηγητές του.

Σήμερα αφορμή στάθηκε το φαγητό. Ο Μήνας Τσουκάνης ζήτησε τον λόγο από τον Γιάννη, διότι του πήρε την σειρά για να ζεστάνει το φαγητό του στον φούρνο μικροκυμάτων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr