Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Οι συνεργάτες, το συμβόλαιο και ζώνη που θα αναλάβει στο Μega

Η νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, ο παίκτης του Survivor που θέλει για συνεργάτη και όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για το ισχυρό συμβόλαιό της.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την αποχώρησή της με δάκρυα από την τηλεόραση για να κάνει διαφορετικά πράγματα στη ζωή της, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στον... τόπο του εγκλήματος.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του MEGA εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση.

Το χρυσό συμβόλαιο της ωραίας Ελένης

Στην ανακοίνωση του Mega δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για τη διάρκεια του συμβολαίου αλλά ούτε και για τη ζώνη προγράμματος που θα φιλοξενήσει την νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το ίδιο ισχύει και για την ανάρτηση που έκανε η ίδια αργά το απόγευμα στο Instagram, προκειμένου να ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή και να ευχαριστήσει το κοινό της.

Ωστόσο, διάφορες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει, κάνοντας λόγο για ισχυρό συμβόλαιο με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο θα έχει διάρκεια 2+2 χρόνια.

Προφανώς και η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ξέρει να διαπραγματεύεται και να "πουλάει" τον εαυτό της, υπογράφοντας το ένα χρυσό συμβόλαιο μετά το άλλο. Ακόμα και σε περιόδους κρίσεων, η Ελένη κατάφερε να κρατήσει πολύ ψηλά τα κασέ της, κάτι που ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ