Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik | Χωρισμός για το ζευγάρι

Η επιβεβαίωση της Έλενας Χριστοπούλου για τα "σύννεφα" στη σχέση και η μετακόμιση της 33χρονης.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Snik

Τέλος φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια και μοντέλο και ο trapper που μετρούν σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας, είχαν κάνει και το επόμενο βήμα μαζί προχωρώντας σε συγκατοίκηση σε μια εντυπωσιακή μεζονέτα στη Νέα Πεντέλη.

Μαζί με τη μαμά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο "Pop Up"

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για το znews, υπάρχουν τον τελευταίο καιρό σύννεφα στη σχέση τους, η οποία περνά σοβαρή κρίση. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, εξακολουθούν να μένουν μαζί, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναζητά νέα κατοικία και είναι θέμα χρόνου να φύγει από το σπίτι, λόγος για τον οποίο έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες και η μητέρα της από την Πάτρα.

Το εν λόγω ρεπορτάζ σχολίασαν και στο "Πρωινό” με τη Νάνσυ Παραδεισανού να μεταφέρει όσα της είπε η Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία και είχε τηλεφωνική επικοινωνία. Η στενή φίλη και manager του μοντέλου λοιπόν επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους, με τον Γιώργο Λιάγκα να ισχυρίζεται πως έχουν ήδη αποφασίσει να χωρίσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ