Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik | Χωρισμός για το ζευγάρι

Η επιβεβαίωση της Έλενας Χριστοπούλου για τα "σύννεφα" στη σχέση και η μετακόμιση της 33χρονης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Τέλος φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν στη σχέση τους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια και μοντέλο και ο trapper που μετρούν σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας, είχαν κάνει και το επόμενο βήμα μαζί προχωρώντας σε συγκατοίκηση σε μια εντυπωσιακή μεζονέτα στη Νέα Πεντέλη.

Μαζί με τη μαμά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο "Pop Up"

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για το znews, υπάρχουν τον τελευταίο καιρό σύννεφα στη σχέση τους, η οποία περνά σοβαρή κρίση. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, εξακολουθούν να μένουν μαζί, ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναζητά νέα κατοικία και είναι θέμα χρόνου να φύγει από το σπίτι, λόγος για τον οποίο έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες και η μητέρα της από την Πάτρα.

Το εν λόγω ρεπορτάζ σχολίασαν και στο "Πρωινό” με τη Νάνσυ Παραδεισανού να μεταφέρει όσα της είπε η Έλενα Χριστοπούλου, με την οποία και είχε τηλεφωνική επικοινωνία. Η στενή φίλη και manager του μοντέλου λοιπόν επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους, με τον Γιώργο Λιάγκα να ισχυρίζεται πως έχουν ήδη αποφασίσει να χωρίσουν.