Follow us

Λιοντάρια Μπλε | Το δημόσιο "σ' αγαπώ" της Ami Yiami σε Νίκο Μπάρτζη και James Καφετζή

Η Άννα Μαρία Βέλλη έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όλα αυτά που ακούγονται.

Άννα Μαρία Βέλλη SKAI

Δείχνει πολλά για την κοινωνία μας όταν το "σ' αγαπώ" σχολιάζεται περισσότερο από το "σε μισώ". Με αυτή τη σύντομη, απλή και περιεκτική φράση, η Άννα Μαρία Βέλλη έβαλε τα πράγματα στη θέση της αναφορικά με όλα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη και το "σ'αγαπώ" που του είπε την ώρα της αποχώρησής της από το Survivor πριν από μερικές ημέρες.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, ηθοποιός και YouTuber, ανέβασε ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο απεικονίζεται με τους φίλους της, Νίκο Μπάρτζη και James Καφετζή, θέλοντας να εκφράσει τη φιλική αγάπη της και τονίσει για ακόμα μία φορά πως με τους συμπαίκτες της ήρθε κοντά σε φιλικό επίπεδο και πως δεν είναι καθόλου σωστό κάτι τέτοιο να παρεξηγείται. Φυσικά, δεν έλειψαν τα σχόλια από χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης που την υπερασπίστηκαν καθώς και άλλα σχόλια που επιμένουν να βλέπουν μια πιο ιδιαίτερη σχέση με εκείνη και τον συμπαίκτη της.

Το σίγουρο είναι, πως όσοι γνωρίζουν καλά την Ami Yiami, ξέρουν πως είναι ένα ειλικρινές κορίτσι και που αν όντως συνέβαινε κάτι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να το πει.

Ακολουθεί το εν λόγω post

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ