Μαρία Ματσούκα | Η σχεδιάστρια και αδερφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα έγινε για πρώτη φορά μαμά

Η πρώτη φωτογραφία και το φύλο του μωρού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι, έφερε στον κόσμο πριν από λίγη ώρα η Μαρία Ματσούκα. Η σχεδιάστρια και αδερφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια λιτή ανακοίνωση και μία υπέροχη φωτογραφία.

Η περήφανη μαμά, όλο αυτό το διάστημα κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της και αν και άνθρωποι στα media γνώριζαν για το ευχάριστο γεγονός, σεβάστηκαν την επιθυμία της να διατηρήσει την κύησή της κρυφή.

Η Μαρία Ματσούκα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θέμη Γιαννίτσα τον Ιούλιο του 2015 στο Island παρουσία στενών φίλων και συγγενών. 6 χρόνια μετά, το μωράκι τους ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

"Καλωσήρθες μπεμπακο μας, σε αγαπάμε! Μετά από 9 μήνες αναμονής, επιτέλους σε κρατήσαμε στην αγκαλιά μας! Σε λατρεύουμε! Ευχαριστώ τον γυναικολόγο μου @latzourakis_kostas Την μαία μου @nicole_roussou Την μαιευτική κλινική @rea_maternity Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους - και από τα media - που στήριξαν και σεβάστηκαν την επιλογή μας να κρατήσουμε αυτούς τους 9 υπέροχους μήνες προσωπική υπόθεση! Να είστε καλά όλοι σας με υγεία και αγάπη - σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία.
Μαρία & Θέμης", έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη μαμά.

Ακολουθεί το post της ευχάριστης είδησης