Follow us

Το ξέσπασμα του Μπόγδανου, έξαλλος ο Τριαντάφυλλος για τη σύμπραξή του με τον Κόρο και όλα τα νέα

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού, οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του Τριαντάφυλλου, και η απάντηση του SNIK στις φήμες χωρισμού με την Παπαγεωργίου.

Yupi

Survivor | Το ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου

Το ξέσπασμα του Μπόγδανου, έξαλλος ο Τριαντάφυλλος για τη σύμπραξή του με τον Κόρο και όλα τα νέα

Ο Ηλίας Μπόγδανος είχε έναν έντονο καυγά με τον Αλέξη Παππά. Ο παίκτης βγήκε έκτος εαυτού με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν πριν το αγώνισμα του Survivor.

Ο Ηλίας παραδέχτηκε πως το γεγονός αυτό τον επηρέασε αγωνιστικά και δήλωσε πως δεν θέλει καμία απολύτως επαφή με τον Αλέξη Παππά ενώ τον χαρακτήρισε και "παραφρόνα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Και ο SNIK βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

snik-iliana-1-e1580973747764

Μετά τις φήμες των τελευταίων ημερών περί χωρισμού της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του SNIK, ήρθε δεύτερη απάντηση από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Ο SNIK με αναρτήσεις του στα social media ξεκαθάρισε πως δεν έχει χωρίσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η αρχή έγινε μέσω των instagram stories του που ξεκαθάρισε πως δεν είναι μόνος, ενώ το είπε και ευθέως σε live μετάδοση που ακολούθησε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Έξαλλος ξανά ο Τριαντάφυλλος για τη σύμπραξη Μπόγδανου & Κόρο

Survivor

Ενοχλημένος φάνηκε ο Τριαντάφυλλος με την κίνηση του Ηλία Μπόγδανου και του Γιώργου Κόρομι να κάνουν κοινή προπόνηση πριν τον στίβο μάχης του Survivor.

Οι δύο παίκτες κάνανε μαζί ζέσταμα πριν τον αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού με τον Τριαντάφυλλο να μην το βρίσκει ωραίο σαν κίνηση και να το θέτει σαν θέμα προς συζήτηση μετά τον αγώνα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Γιώργος Λιανός

Για έπαθλο φαγητού αγωνίστηκαν οι δυο ομάδες στο Survivor. Πριν τον στίβο μάχης είδαμε τον Ηλία Μπόγδανο να έρχεται σε έντονη ρήξη και να βγαίνει εκτός με τον Αλέξη Παππά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του Τριαντάφυλλου

Survivor

Ένα από τα πρώτα πλάνα που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο στο Survivor ήταν τον Τριαντάφυλλο να πανηγυρίζει για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής τραγουδούσε το κομμάτι του Αντώνη Ρέμου "Εκατό φορές κομμάτια" ενώ δήλωσε πως και εκατό φορές να τον βγάλουν οι συμπαίκτες του προτεινόμενο προς αποχώρηση ο κόσμος θα τον κρατήσει μέσα στο Survivor σπάζοντας το ρεκόρ για τον παίκτη που μπήκε τις περισσότερες φόρες σε ψηφοφορία και τον έσωσαν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ