Follow us

Δήμητρα Ματσούκα | Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του ανιψιού της - Η φωτογραφία με το μωρό

Η τρυφερή λήψη από το μαιευτήριο.

Δήμητρα Ματσούκα, Μαρία Ματσούκα NDP

Θεία έγινε η Δήμητρα Ματσούκα, καθώς η οικογένειά της υποδέχθηκε το νέο της μέλος, το παιδί της αδερφής της Μαρίας Ματσούκα. Η σχεδιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της Θέμη Γιαννιτσά, έξι χρόνια μετά τον γάμο τους.

Η νέα μαμά μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της. Στη λεζάντα της έγραψε:

"Εχθές γεννήθηκε ο γιος μας. Καλωσήρθες μπεμπάκο μας, σε αγαπάμε! Μετά από 9 μήνες αναμονής, επιτέλους σε κρατήσαμε στην αγκαλιά μας! Σε λατρεύουμε! Ευχαριστώ τον γυναικολόγο μου @latzourakis_kostas. Την μαία μου @nicole_roussou. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους – και από τα media – που στήριξαν και σεβάστηκαν την επιλογή μας να κρατήσουμε αυτούς τους 9 υπέροχους μήνες προσωπική υπόθεση! Να είστε καλά όλοι σας με υγεία και αγάπη! Σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Μαρία & Θέμης".

Loading...

Όσον αφορά τη- σε γενικές γραμμές καθόλου ενεργή στα social media- περήφανη θεία, η Δήμητρα Ματσούκα δημοσίευσε το ίδιο στιγμιότυπο. Γεμίζοντας με καρδιές τη λεζάντα της, η ηθοποιός προσέθεσε με ετικέτα τους γονείς του μωρού:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ